Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Mihai Silvășan: „Vom vedea cât de proaspeți vom fi din punct de vedere fizic”

Mihai Silvășan: „Vom vedea cât de proaspeți vom fi din punct de vedere fizic”

Astăzi, 8 noiembrie, CSA Steaua București și BCM U Pitești deschid etapa a 5-a a Ligii Naționale de Baschet Masculin. Sâmbătă, competiția continuă cu disputa dintre U-BT Cluj-Napoca și SCM Timișoara.

Înainte de disputa cu bănățenii, Mihai Silvășan a oferit o declarație în care a spus că partida va fi foarte dificilă, mai ales că echipa sa se întoarce după o deplasare pe terenul lui Enisey Krasnoyarsk.

Se anunță o partidă dificilă. Ei vin după un meci pierdut pe teren propriu și sunt convins că vor fi motivați să facă joc bun împotriva noastră. Noi venim după o deplasare grea, vom vedea cât de proaspeți vom fi din punct de vedere fizic. Cu siguranță nu vom lua asta ca o scuză, scopul nostru este să câștigăm, indiferent de condițiile în care jucăm. Evoluăm acasă, în fața suporterilor, și cu siguranță nu vrem să îi dezamăgim”, conform u-bt.ro

Confruntarea dintre U-BT Cluj-Napoca și SCM Timișoara are loc sâmbătă, 9 noiembrie, de la ora 19:00. Meciul va putea fi urmărit pe canalul oficial de Youtube al Federației Române de Baschet.

*foto: fiba.basketball

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!