Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Mihai Silvășan: „Vreau să le mulțumesc băietilor pentru luptă, pentru efortul pe care l-au depus”

Paul Olar

Paul Olar
15.09.2016

U-Banca Transilvania a pus mâna pe primul trofeu al sezonului. Gruparea clujeană s-a impus în SuperCupa României, disputată joi, la Oradea. Duelul s-a încheiat la scorul de 70-67 și i-a adus lui Mihai Silvășan întâiul succes în cariera de antrenor.

”Un meci foarte intens, în care ambele echipe și-au dorit victoria și au luptat cu adevărat pentru trofeu. Un meci intens, decis cu o aruncare în ultima secundă, vreau să le mulțumesc băietilor pentru luptă, pentru efortul pe care l-au depus, au luptat din toată puterea lor. E primul trofeul, într-adevăr, nu unul atât de important că și campionatul sau Cupa României, insă, cum am spus incă din prima zi, vrem să castigăm fiecare meci pe care îl jucăm. Mă bucur că și-au revenit cu moralul după cele trei eșecuri de la CityCup, care bineînțeles că nu ne-au căzut bine”, a spus Silvășan, conform u-bt.ro.

Clujenii se duelează în prima etapă a Ligii Naționale cu BC Timișoara. Încleștarea va avea loc luni.

*Foto: Valentin Todea

4 comentarii la aceasta stire:
  • CS Universitatea Cluj-Napoca Eduard Cristea :

    Felicitari Silva!
    Sincer, eram tare curios de confruntarea dintre Achim si Silva si m-am bucurat sa-l vad pe Silva victorios. Da, cu putin noroc, dar norocul si-l mai face si omul cu mana lui. Privind la modul in care experimentatul Achim a format o noua echipa vs. crudul Silva (da, am privit si eu cu spranceana ridicata numirea lui ca principal) ma bucur pentru Silva ca a inceput cu dreptul invingand echipa campioana la ea acasa. Nu e putin lucru. Sigur, ramane sa confirme pe parcursul sezonului ... mai e mult pana sa putem concluziona ca Silva confirma in noua lui postura. Dincolo de victorie mi-a placut apararea, iar in atac mai dureaza sa fie echipa (absolut normal de altel). Una peste alta, ma bucura victoria lui Silva impotriva unui Achim, pe care il consider cel ai valoros antrenor din campionat.

    P.S. pe Sere il consider un smecheras din categoria iacobescu, prietenii stiu de ce ...

    cu 7 ani în urmă (16.09.2016)
    • CSM CSU Oradea soso69:

      ????
      Cum nu ma numar printre acei "prieteni", vrei sa detaliezi?
      De ce il consideri smecheras? Pt ca nu face parte dintre "baietii destepti" din baschet (vezi Cristescu si Stanescu)?
      Ca nu stie sa "faca jocurile" la federatie? Lamureste-ma si pe mine ce inseamna sa fii smecheras? Faptul ca a protestat la cateva faze in care arbitrii au "gresit"? Nu a protestat mai mult decat Cuic. Ca a fost frustrat, ca de altfel si publicul oradean, de maniera de arbitarj din anumite momente ale jocului? E o reactie normala, tinand cont si de zvonurile din culise referitoare la "aliatul comun" al UBT si FRB. Eu sper sa nu se concretizeze nimic din aceste zvonuri si meciurile sa se decida pe teren, asa cum s-a intamplat si aseara.

      cu 7 ani în urmă (16.09.2016)
    • Sepsi SIC Sf. Gheorghe Ettyus:

      U
      Propun sa schimbam numele acestui site in Total Radio Sant international si sa povestim doar din ce se mai aude la o barfa! Cat despre favoritii federatiei.... din pacate in tara asta este posibil sa existe un sponsor comun federatie/club si de aici probabil si anumite "favoritrisme" dar despre aceste "favoritisme" cred ca pot sa discute doar restul echipelor pentru ca pana sezonul trecut (poate si acum) Federatia a fost sponsorizata de sponsorul vostru, in speta RDS/RCS! Cat despre cat de "smecheras" este Cristescu..... probabil ca este mai mult decat "smecheras" si se califica cu brio la titlul de "smecher" pentru ca a reusit sa faca in asa fel incat sa traiasca din bani privati(nici cu voi nu imi este rusine - pozitiv vorbind)! oricum, soso69, comentariul prezent nu se inscrie deloc in linia celor cu care ne-ai obisnuit!

      cu 7 ani în urmă (16.09.2016)
    Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe TDM :

    Sere
    Sere e foarte ok. Bravo pentru ce face la Oradea!! Sa nu credeti ca ce face el a fost sau este usor. Uite ca Burlacu nu reuseste la Ploiesti deocamdata...

    cu 7 ani în urmă (16.09.2016) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!