Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Mihai Silvășan: „Will Cherry nu și-a trecut vizita medicală”

Mihai Silvășan: „Will Cherry nu și-a trecut vizita medicală”

La trei ani după ultimul joc în echipamentul alb-negru, Giordan Watson a jucat din nou pentru U-BT Cluj-Napoca. Baschetbalistul în vârstă de 35 de ani a fost utilizat de Mihai Silvășan în disputa cu Darussafaka din Basketball Champions League, câștigată cu scorul de 66 la 60.

Inițial, se credea că Will Cherry va ocupa poziția de fundaș în primul meci al clujenilor din competiția europeană. Însă, când suporterii au ajuns la sală, l-au văzut la încălzire pe Watson, nu pe jucătorul ajuns vineri seară în Cluj.

La conferința de presă, Silvășan a anunțat că a fost nevoit să apeleze la serviciile veteranului naturalizat, fiindcă Cherry nu și-a trecut vizita medicală. Acestuia i-au fost descoperite niște probleme la inimă și nu a primit acceptul de a juca.

Vreau să îl felicit pe Giordan Watson, în primul rând, pentru că a arătat caracter în seara asta. El vine după un singur antrenament împreună cu echipa. El nu a mai jucat un meci oficial din iunie și nici nu s-a mai antrenat din acea perioadă, doar individual. Ne-a dat 15 minute foarte bune. Nu știu dacă reușeam să învingem astăzi fără el. Din păcate, am avut probleme: Will Cherry nu și-a trecut vizita medicală. Are ceva probleme la inimă și am fost nevoiți să-l băgăm pe Giordan în teren. Repet, a avut un singur antrenament alături de echipă și, cred eu, a arătat caracter și ne-a ajutat foarte mult în cele 15 minute.

Întrebat dacă Will Cherry va rămâne în lotul echipei, antrenorul principal al lui U-BT a răspuns următoarele:

Nu știm încă. Astăzi am aflat. El a ajuns vineri seară. Luni dimineața a fost programat la vizita medicală. A făcut vizita medicală și i-au ieșit ceva probleme la EKG. Doctorul de la medicină sportivă a solicitat un control suplimentar. L-a făcut astăzi și medicul a spus că are ceva probleme și că e nevoie de analize mai amănunțite. Nu riscă nimeni să-i pună parafa pentru a putea juca într-un meci oficial și pentru a face efort. Cam asta a fost problema cu Will. Repet, Watson a fost acolo exact la momentul potrivit. El a început să se antreneze 5 la 5 aseară, a jucat 10 minute și astăzi a evoluat 15 minute bune. Chiar dacă nu se vede din punct de vedere statistic, ne-a dat siguranță și a fost un om în plus în rotație de care aveam mare nevoie.

Reamintim că Cherry nu a jucat deloc în sezonul 2020-2021. De asemenea, el a evoluat într-o singură partidă în actuala stagiune, alături de Hapoel Eilat.

*foto: championsleague.basketball

3 comentarii la aceasta stire:
  • Benjamin :

    Will
    Sper doar sa nu fie un nou caz Domercant. Personal eraam si inca sunt incantat de transferul lui Will. Am gasit in timp scurt un jucator cu mare exeperienta care cred ca ne-ar ajuta mult si care din punctul meu de vedere, la nevoie, poate juca si 2.

    Parca tot mai mici sperante sunt pentru revenirea lui Brown. Altfel nu-mi explic de ce am transferat un nou PG avand in vedere ca (banuiesc) se stia de o intoarcere a lui Watson intr-un timp relativ mai scurt, iar regula din campionat cu un singur naturalizat nu ne ajuta deloc.

    cu 2 ani în urmă (06.10.2021)
    • U BT Cluj-Napoca TitiAcs:

      Speram
      să fi terminat cu blestemul accidentatului în presezon, iată că anul ăsta s-a dublat. Noroc că avem în rest cel mai echilibrat ( aș îndrăzni chiar cel mai tare) lot din ultimii ani.

      cu 2 ani în urmă (06.10.2021)
    Raspunde
  • Popescu Marcu-George :

    Sper sa nu fie ceva grav
    Mult succes in continuare !

    cu 2 ani în urmă (06.10.2021) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!