Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Mihnea Haiduc: "Am fost contactat doar de câteva formaţii din Danemarca respectiv de naţionala României"

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
14.06.2011

Aflat la cel de al doilea sezon în Divizia A masculină de baschet alături de CSU Sibiu, Mihnea Haiduc nu este sigur dacă va evolua şi stagiunea următoare în maieu galben-albastru. Într-o declaraţie acordată site-ului nostru, Haiduc afirmă că până acum nu a fost contactat de nimeni de la Sibiu, decât de câteva echipe din Danemarca, respectiv de naţionala de seniori a României.

În sezonul 2010/2011, "Mike" a avut medii de 6 puncte, 4 recuperări şi un pas decisiv per meci, în aproximativ 17 minute petrecute pe teren. Faţă de ediţia 2009/2010 de campionat, Haiduc a înregistrat o uşoară scădere de eficienţă, 7.1 de unităţi faţă de 8.7 înregistrate acum două sezoane.

Până acum am fost contactat doar de echipa naţională a României şi de câteva echipe din Danemarca, unde am evoluat şi înainte. Deocamdată voi aştepta să văd ce se întâmplă, să analizez ofertele care vin. Sunt deschis oricărei oferte însă nu pot să vă spun unde voi evolua sezonul viitor, nici eu nu ştiu.

Până în momentul de faţă 4 jucători au plecat de la formaţia de pe malul Cibinului, fiind vorba de Stefan Atanackovic, Milos Markovic, Michael Harrison şi Octavian Popa Calotă.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!