Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Mike Davis la a doua aventură în România

Adrian Micinic

Adrian Micinic
01.08.2012

Mike Davis, noua achiziție a lui BC Miercurea Ciuc, a fost înregimentat în urmă cu un an de zile de către Dinamo București. Jucătorul american de 2.11 metri, născut în anul 1986 evoluează pe poziția 5.

După încheierea carierei universitare, Davis (foto în echipamentul lui Dinamo) a jucat în NBA Development League, alături de New Mexico Thunderbirds, bifând 9 prezențe fiind titularizat de două ori și a avut medii de 7.4 minute, 1.0 puncte, 2.0 recuperări, 0.6 capace pe meci.

Alături de echipa pregătită la momentul respectiv de către Vali Pogonaru, Davis a jucat în două partide în Cupa României. El a avut medii de 9.5 puncte, 4.5 recuperări, 1.0 intercepții și 1.0 capace cu 1.0 posesii pierdute în 15.3 minute pentru 12.5 la eficiență, în dubla cu CSȘ Giurgiu. Mike a fost concediat de către Dinamo înainte ca sezonul regulat al Diviziei A să debuteze. Motivul acestei decizii s-a datorat atunci faptului că jucătorul a comis câte cinci greșeli personale în ambele partide disputate în condițiile în care nu a stat în teren mai mult de 15 minute, fiind predispus la comiterea faulturilor.

Între timp Davis s-a întors în NBDL, jucând pentru Texas Legends. Aici a bifat șapte prezențe cu medii de 2.7 puncte, 2.7 recuperări, 0.6 capace și 1.4 posesii pierdute în 12 minute pe partidă.

Originar din Brooklyn, Davis se întoarce în România, de această dată la Miercurea Ciuc, sub comanda lui Laszlofy Botond.

1 comentariu la aceasta stire:
  • CSA Steaua București tzony :

    Mike Davis
    La inceput nu parea un jucator rau in offensiva era destul de bun dar in aparare nu a putut sa se obijnuiasca deloc in 2 meciuri a fost eliminat pentru 5 greseli personale in 9 si 14 minute! A avut si probleme de sanatate si sa ales sa nu fie pastrat la echipa din ce imi aduc aminte

    cu 11 ani în urmă (02.08.2012) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!