Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Mike Davis și Nicolae Foalea la BC Miercurea Ciuc

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
01.08.2012

BC Perla Harghitei Miercurea Ciuc l-a înregimentat pe americanul Mike Davis. Sportivul în vârstă de 26 ani, absolvent al universității Seton Hall evoluează pe poziția 5.

Davis măsoară 2.11 metri și cântărește 116 kilograme, fiind originar din Brooklyn, New York. Ultima dată el a jucat pentru Texas Legends în NBA Development League. Aici a avut jucat șapte meciuri cu medii de 2.7 puncte, 2.7 recuperări, 0.6 capace și 1.4 posesii pierdute în 12 minute pe partidă.

În total, în NBDL (a mai jucat și pentru New Mexico Thunderbirds), Davis are un total 16 prezențe, cu medii de 1.8 puncte, 2.3 recuperări și 0.6 capace în 9.4 minute.

Statistica lui Davis la nivel universitar, alături de Setton Hall, este următoarea:

De asemenea, BC Miercurea Ciuc l-a acontat pe Nicolae Foalea. În vârstă de 20 ani, el ar urma să debuteze la nivel de Divizia A. Jucătorul de 1.92 metri a jucat la U Mobitelco Cluj 2, în Divizia B.

Lotul va fi definitivat în cursul acesti săptămâni, atunci când va fi legitimat încă un jucător străin. Până în prezent harghitenii au semnat contracte cu Franjo Bubalo (Croația) și Zack Henifin (SUA), respectiv cu trei jucători tineri, locali.

De altfel, antrenorul Laszlofy Botond ne-a spus că în sezonul competițional 2012/13 echipa din Miercurea Ciuc va miza pe patru jucători străini, urmând să se pună accentul pe sportivi autohtoni tineri, de perspectivă. Tehnicianul harghitenilor este de părere că această abordare va ajuta echipa și din punct de vedere tactic, tinerii jucători autohtoni fiind mai disciplinați și mai atenți la indicațiile venite dinspre banca tehnică.

BC Miercurea Ciuc se va reuni pe 13 august anul curent, iar pregătirea propriu-zisă va începe pe 15 august.

4 comentarii la aceasta stire:
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe io87 :

    foalea
    Din cate tin minte Foalea a debutat in divizia A la U, in primul an a lui Tenter. Cred ca in primul meci de acasa cu Dinamo

    cu 11 ani în urmă (01.08.2012) Raspunde
  • CSA Steaua București tzony :

    Mike Davis?
    Este acelasi pivot care a semnat si cu Dinamo sezonul trecut? Dar a fost dat afara?

    cu 11 ani în urmă (01.08.2012) Raspunde
  • lmnwam :

    pfff
    Dezastru...iar o sa ne tataie fundul vom ramane sau nu in A....Nu stiu de unde ii aduce dar se pare ca tehnicianul ciucan cauta bine; ce medii are Davis :D super.

    cu 11 ani în urmă (01.08.2012) Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca ray20 :

    @lmnwam
    Ohhh, cum se simte ironia, pana si prin internet xD

    cu 11 ani în urmă (02.08.2012) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!