Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Mike Dixon va juca în Polonia

Mike Dixon va juca în Polonia

Mike Dixon a semnat în prima ligă a Poloniei cu King Wilki Morskie Szczecin. Fundașul american a jucat ultima dată la U BT Cluj-Napoca, dar nu încheiat sezonul alături de echipa care a câștigat titlul în Liga Națională de Baschet Masculin.

În vârstă de 30 de ani, Mike Dixon măsoară 1.86 metri și este un jucător de poziția 1. El deține și pașaport georgean.

În sezonul 2020/2021, la U BT Cluj-Napoca, Dixon a bifat doar 5 meciuri și a avut cifre statistice de 10.4 puncte, 3.0 recuăperări și 1.8 recuperări în 24 de minute petrecute pe parchet în medie pe meci. Dixon a venit la Cluj-Napoca în sezonul trecut de la Titebi, din Georgia.

În cariera sa profesionistă, Dixon a mai jucat la Sigma Barcellona, CEZ Nymburg, AEK Atena, Bahcesehir Koleji, Bnei Herzlyia, SIG Strasbourg, Reggio Emillia și Al Ettehad Alexandria.

 King Wilki Morskie Szczecin a prins playoff-ul în stagiunea precedentă din campionatul Poloniei, dar a fost eliminată încă din primul tur de Legia Varșovia.

*foto: Manases Sandor/u-bt.ro

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!