Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Mike Schachtner: "Nu îmi limitez opţiunile"

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
17.06.2011

Mike Schachtner a ajuns în sezonul 2010/2011 la CSM Oradea după ce a evoluat cu un an în urmă la Kapfenberg Bulls unde a fost votat în cea mai bună echipă internaţională a Ligii de Baschet a Austriei participând de asemenea în competiţia Spalding 3-Point Shootout.

Schachtner s-a dovedit a fi o achiziţie inspirată a conducerii, americanul având o performanţă notabilă încă de la debut trecându-şi în cont 25 de puncte în victoria de pe teren propriu a Oradiei în faţa grupării CSM Bucureşti. Astfel Schchtner a intrat rapid în graţiile fanilor, datorită aruncării sale precise de după linia de 6.75. În sezonul regulat americanul în vârstă de 24 de ani a avut o medie de 46% la aruncările de 3 puncte, înscriind 46 de aruncări din 100 de încercări.

Cea mai bună performanţă a lui Mike s-a înregistrat în deplasarea de la Craiova acolo unde sportivul ce măsoară 2.04 a înscris 31 de puncte (8/11 x2, 5/5 x3) adăugând 6 recuperări.

Într-o declaraţie acordată site-ului nostru, Schachtner afirmă că nu a fost contactat încă de CSM Oradea, însă este deschis oricărei discuţii.

E foarte bine acasă alături de familia mea. Nu ştiu ce va aduce anul viitor. Deocamdată nu am primit nicio veste de la Oradea, aşa că vom vedea ce va fi.
Oradea e un loc foarte frumos unde poţi evolua. Am avut parte de un extraordinar public şi extraordinari colegi. Eu nu îmi limitez opţiunile. Sunt deschis oricărei discuţii astfel că orice oportunitate se arată eu voi fi fericit de ea.

1 comentariu la aceasta stire:
  • CSM CSU Oradea Tomy :

    like Mike...
    Mi-ar place sa il revad la Oradea pe Mike. E un jucator bun, un tanar de perspectiva si care are potentialul sa creasca de la an la an. Pe langa precizie am observat la el o aparare exacta la adevrsarul direct si o spectaculozitate iesita din comun pentru o extrema. Atitudinea lui, timida, dar profesionista m-a facut sa ma bucur de fiecare data cand pasea pe parchet. Serban, mi se pare o optiune buna in continuare... mult mai buna decat Lupusavei...

    cu 12 ani în urmă (17.06.2011) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!