Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Mikko Riipinen, antrenorul lui Norrkoping: „Știm că va fi un meci greu”

Mikko Riipinen, antrenorul lui Norrkoping: „Știm că va fi un meci greu”

CSO Voluntari revine cu un meci oficial miercuri, 19 octombrie, după ce a avut etapă liberă în Liga Națională și o să joace la Ploiești în grupa H din FIBA Europe Cup cu formația suedeză Norrkoping Dolphins.

Nordicii au reușit să se impună în prima rundă după o repriză de prelungiri cu Crailsheim Merlins (93-87) și tratează foarte serios duelul cu CSO Voluntari potrivit declarațiilor antrenorului Mikko Riipinen pentru dolphins.se:

„Suntem umili, dar dedicați sarcinii pe care o avem de îndeplinit. Știm că va fi un meci greu și suntem conștienți de cât trebuie să muncim pe parcursul întâlnirii ca să ne iasă lucrurile pe care le plănuim atât în atac, cât și în apărare. În același timp știm și faptul că suntem o echipă care poate juca la un nivel ridicat pentru o perioadă mai lungă de timp dacă respectăm planul de joc și muncim împreună cu toții din greu.”

„Am fost atenți la stilul de joc al adversarilor”

Riipinen pune accent pe munca în echipă pentru a putea câștiga și al doilea meci din faza grupelor:

„Am avut timp să pregătim tot ce ne-am dorit. Am lucrat la partea fizică, ne-am îmbunătățit jocul și am fost atenți la stilul de joc al adversarilor. Trebuie să existe un echilibru între evoluția noastră, să jucăm ceea ce știm și să ajustăm din mers lucrurile în funcție și de evoluția adversarilor. Trebuie să facem totul împreună.”

CSO Voluntari și Norrkoping Dolphins se întâlnesc miercuri, 19 octombrie, în Sala Olimpia din Ploiești începând cu ora 20.00. Meciul o să fie transmis pe Metropola TV și poate fi urmărit și pe YouTube FIBA - The Basketball Channel.

*foto: fiba.basketball

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!