Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Miladin Peković s-a înţeles cu BC Mureş Târgu Mureş

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
28.12.2011


Mureşenii au semnat cu al cincilea jucător străin

Marţi, 27 decembrie, site-ul Total Baschet a anunţat faptul că Miadin Pekovic este foarte aproape de a semna un contract cu BC Mureş Târgu Mureş. În cursul zilei de miercuri transferul s-a concretizat, cele două părţi au ajuns la un acord, iar începând de acum sportivul face parte din lotul antrenat de Srecko Sekulovic.

Mai citiţi şi:

Szalkay József: "Sekulovic l-a caracterizat pe Pekovic ca fiind un <<killer>>"

EXCLUSIV. Miladin Peković este foarte aproape de BC Mureş Târgu Mureş

În vârstă de 28 de ani, Pekovic evoluează pe postul 3 şi este un produs al echipei Partizan Belgrad. De-a lungul carierei a evoluat la Partizan, Radnicki, Avala, Lavovi, Ergonom, Mega Ishrana, EWE Basket Oldenburg, TBB Trier, Keravnos Strovolou, iar ultima dată în Serbia la Proletar Naftgas Zrenjanin.

Într-o declaraţie acordată site-ului nostru, Szalkay József, vede transferul ca fiind unul benefic pentru echipă deoarece jucătorul este recunoscut pentru disciplina sa tactică. De asemenea preşedintele clubului mureşean afirmă că exact de acest lucru au nevoie târg-mureşeni, deoarece disciplina tactică le-a lipsit în tur, atunci când jucătorii au evoluat "din fantezie".

În cursul acestei zile am semnat contractul cu Miadin Pekovic care este valabil până la finele campionatului. Sunt de părere că este un transfer benefic deoarece am auzit că are o disciplină tactică desăvârşită şi noi cam ducem lipsă de aşa ceva. Mare parte din turul campionatului s-a jucat din fantezie, ca să spun aşa, însă acest aspect se va schimba.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!