Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Milan Mitrovic a fost anunțat de Enea Zastal BC Zielona Gora

Milan Mitrovic a fost anunțat de Enea Zastal BC Zielona Gora

La scurt timp după oficializarea despărțirii de CSM Oradea, Milan Mitrovic a fost anunțat oficial de Enea Zastal BC Zielona Gora. 

Astfel, tehnicianul sârb va lucra în calitate de antrenor asistent în staff-ul tehnic al lui Oliver Vidin, noul antrenor al vicecampioanei Poloniei. Fără îndoială, Zielona Gora este una dintre echipele cu pretenții din campionatul polonez. Noua echipă a lui Mitrovic va lupta pentru un trofeu chiar în primul meci oficial al sezonului, când va da piept cu Stal Ostrow în SuperCupă. 

Reamintim faptul că în cele șapte sezoane petrecute în baschetul românesc, palmaresul lui Mitrovic s-a îmbogățit cu 3 campionate ale României, o SuperCupă a României, o medalie de bronz în FIBA Europe Cup, dar și cu o participare în Basketball Champions League. 

*foto: facebook/ CSM Oradea

1 comentariu la aceasta stire:
  • CSM CSU Oradea Malone Karl :

    Milan la Oradea, nu Oradea la Milano
    Sezonul acesta oricum iese, iese bine: dacă luăm campionatul e clar, dacă pierdem iară, pleacă Coach Ach la vreo rivală cu proiecte de viitor și buget pe măsură și are loc Milan la Oradea ca principal, apoi începe seria celor 10 ani de victorii neîntrerupte!

    cu 2 ani în urmă (18.07.2021) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!