Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Milan Mitrovic: „Avem în față o serie dificilă”

Milan Mitrovic: „Avem în față o serie dificilă”

FC Argeș Pitești începe miercuri, 12 aprilie, playoff-ul Ligii Naționale de Baschet Masculin pe terenul celor de la Rapid București, într-un meci care o să fie televizat.

Milan Mitrovic a vorbit pentru pagina de Facebook FC Argeș Basketball despre această serie care debutează în fieful Rapidului:

„Playoff-ul reprezintă o altă competiție. Ne bucurăm că am ajuns aici, deși suntem conștienți că puteam realiza un rezultat mai bun în faza precedentă. Mulți nu ne-au acordat mari șanse în TOP 10, dar asta pot spune că a motivat grupul de jucători. Eu mereu le-am explicat că nu valoarea joacă pe teren, ci dorința și pasiunea. Dacă evoluezi cu o astfel de abordare e greu să pierzi. Pe de altă parte, campionatul României a crescut valoric și avem echipe foarte bune, precum Cluj, Oradea, Voluntari sau Rapid.

Avem în față o serie dificilă. Nu facem calcule. Știm că nu plecăm cu prima șansă, dar suntem pregătiți să jucăm de la egal la egal cu Rapid. Întâlnim o echipă extrem de puternică, ce s-a întărit cu doi jucători foarte buni. Conger și Threatt au adus un mare plus. Pe lângă ei, lotul include străini experimentați, un Stone exploziv și alți jucători români periculoși. Cum am spus mai sus, cred că putem răspunde prin dăruire pe teren. Vrem să ne întoarcem la Pitești cu cel puțin o victorie.”

Partidele din Sala Rapid vor avea loc pe 12 și 14 aprilie, ambele de la ora 18.00. Cele două jocuri o să fie live pe Digisport, Prima Sport și FRB TV. Ulterior, seria se mută la Pitești pe 18 aprilie, iar dacă e nevoie de meciurile 4 și 5, acestea vor avea loc pe rând la Pitești (20 aprilie) și București (23 aprilie).

*foto: Facebook FC Argeș Basketball

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!