Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Milan Mitrovic: „Avem un parcurs perfect la Pitești Arena”

Milan Mitrovic: „Avem un parcurs perfect la Pitești Arena”

FC Argeș Basketball a obținut sâmbătă, 1 aprilie, o victorie categorică, pe teren propriu, trecând cu scorul de 85 la 62 de CSO Voluntari. Datorită acestui joc, piteștenii au ajuns la un bilanț de 7-10 și și-au asigurat prezența în playoff-ul Ligii Naționale.

La finalul partidei, Milan Mitrovic s-a arătat mulțumit de prestația elevilor săi, de efortul depus, declarând că își dorește un succes și în ultima rundă a sezonului regulat:

„Le-am transmis jucătorilor că acesta este meciul care ne arată cu adevărat la ce nivel ne aflăm. Este un joc al cărui rezultat demonstrează forța grupului și faptul că avem calitate. Nu ne iese mereu, din diferite motive, dar mă bucur că băieții au realizat importanța momentului. Am avut două antrenamente pentru a pregăti meciul și mă declar extrem de mulțumit de modul în care am reușit să oprim formația din Voluntari. A fost un efort colectiv și îmi felicit toți jucătorii. Nu ne gândim la playoff, la ce poziție am putea ocupa, ci doar la faptul că mai avem o luptă de câștigat. Urmează o deplasare dificilă, departe de casă și vreau să încheiem victorioși TOP 10”, a spus antrenorul principal al alb-violeților, conform paginii de Facebook a lui FC Argeș Basketball.

De asemenea, Mitrovic a lăudat și publicul argeșean:

Această victorie nu ar fi fost posibilă fără ajutorul fanilor noștri. Avem un parcurs perfect la Pitești Arena și asta se datorează energiei din tribune. Asigur acești oameni minunați că îi vom recompensa cu tot ce avem mai bun, începând de la mine, colegii din staff, până la ultimul jucător. Avem a patra medie ca număr de susținători în campionat, dar vreau să depășim treapta și să fim pe podium.

Vineri, 7 aprilie, la ora 20:00, FC Argeș Basketball joacă în deplasare, pe terenul lui SCM Timișoara.

*foto: Facebook – FC Argeș Basketball

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!