Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Milan Mitrovic, înaintea debutului oficial ca antrenor principal: „Ne așteptăm să câștigăm”

Milan Mitrovic, înaintea debutului oficial ca antrenor principal: „Ne așteptăm să câștigăm”

Miercuri, 28 septembrie, de la ora 19:00, Sala Transilvania găzduiește cel mai interesant duel al primei etape. BC CSU Sibiu primește vizita lui FC Argeș Basketball într-unul din derby-urile conferinței A.

Milan Mitrovic, fostul antrenor secund al lui CSM Oradea, se află în fața primului joc oficial din cariera sa de antrenor principal. Acesta a oferit o declarație pentru pagina de Facebook a lui FC Argeș Basketball în care a prefațat duelul cu galben-albaștrii:

„Ne așteptăm să câștigăm. Am avut o perioadă de pregătire și suntem pregătiți. Am muncit din greu și acum trebuie doar să performăm și să arătăm ceea ce am pregătit la antrenamente. Echipa din Sibiu a avut ghinion cu accidentarea spaniolului de pe poziția 3 dar sunt sigur că muncesc din greu, că luptă și că vor fi pregătiți pentru noi. Au avut o perioadă de pregătire inconstantă însă în ultima parte au părut în formă. Cu siguranță, vor fi pregătiți”, a declarat Mitrovic.

Confruntarea nu va fi transmisă de niciun post de televiziune. Rămâne de văzut dacă FRB TV va transmite și în acest an toate partidele pe YouTube. Deocamdată nu există nicio informație în acest sens.

*foto: Facebook – FC Argeș Basketball

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!