Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Milan Mitrovic, înaintea meciului cu U-BT Cluj: „Avem în față o echipă de EuroCup”

Milan Mitrovic, înaintea meciului cu U-BT Cluj: „Avem în față o echipă de EuroCup”

FC Argeș Pitești joacă pe teren propriu în debutul etapei a doua a Ligii Naționale de Baschet Masculin, alb-violeții primind în Trivale vizita campioanei U-BT Cluj-Napoca. Duelul din conferința A are loc vineri, 7 octombrie.

Antrenorul piteștenilor a vorbit pentru pagina de Facebook FC Argeș Basketball înaintea partidei, având cuvinte de laudă la adresa lui U-BT:

„Mă aștept la un meci bun, în care să luptăm. Avem în față o echipă de EuroCup. Este o provocare să jucăm împotriva lor și sper să putem face față. Clujul este o echipă foarte puternică, este campioana țării. În ultimii 10 ani U-BT este între primele două cluburi din România. Vorbim despre un club de mare tradiție, care și-a format lotul pentru EuroCup și o să fie un duel interesant.”

Milan Mitrovic are o victorie în trei meciuri oficiale pe banca lui FC Argeș în acest debut de sezon, în două cazuri întâlnind echipe care au prins playoff-ul anul trecut în LNBM.

Partida dintre FC Argeș și U-BT Cluj are loc vineri, 7 octombrie, de la ora 18.00 și o să fie transmisă pe Digisport 3, Prima Sport 3, respectiv YouTube FRB TV.

*foto: Facebook FC Argeș Basketball

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!