Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Milan Mitrovic: „Le promit că vom arăta o altă față pentru a duce seria în decisiv”

Milan Mitrovic: „Le promit că vom arăta o altă față pentru a duce seria în decisiv”

FC Argeș Basketball este condusă cu 2-0 în seria cu CS Rapid București, după ce a pierdut meciul al doilea la o diferență de 16 puncte: 88-72. Săptămâna următoare, seria se va muta la Pitești, acolo unde argeșenii speră să își ia revanșa.

Milan Mitrovic a oferit o declarație după primele două jocuri ale sferturilor de finală din Liga Națională de Baschet Masculin:

„Sunt dezamăgit de mine și de ceea ce am arătat, ca joc de echipă, în meciul doi. Ne-a lipsit dorința și atitudinea, pe care le-am avut miercuri. Nu vreau să caut scuze pentru ce s-a întâmplat aseară. Rapidul este o echipă extrem de experimentată, dar eu cred că noi am pierdut aceste două meciuri. Nu avem altă variantă decât să ne păstrăm concentrarea și să ne recuperăm pentru meciul de marți, care este decisiv pentru noi. Am avut câțiva jucători care au evoluat mult și trebuie să avem grijă de ei. De asemenea, avem mici probleme cu accidentările, pe care sper să le eliminăm până la ora jocului de acasă. Îmi doresc să continuăm seria de victorii pe care o avem în sala nouă. Știu că acasă jucăm un alt baschet, datorită și fanilor pe care îi avem. Pe această cale, le urez tuturor piteștenilor “Paște Fericit” și le promit că vom arăta o altă față pentru a duce seria în decisiv”, a spus antrenorul alb-violeților, conform paginii oficiale a clubului.

Marți, 18 aprilie, la ora 20:00, FC Argeș Basketball primește vizita lui CS Rapid București, în meciul al treilea al sferturilor de finală.

*foto: Facebook – FC Argeș Basketball

1 comentariu la aceasta stire:
  • FC Argeș Pitești Dan N :

    Inca se mai poate
    Chiar daca s-a atins obiectivul - calificarea in playoff - parca un pic mai bine era de dorit. Cum avem oscilatii in joc (pentru ca nu avem suficienti jucatori buni in echipa) MM si colaboratorii lui sunt nevoiti sa gasessca cele mai bune solutii astfel incat sa nu mai avem caderi in joc si sa smulgem o victorie in meciul trei. Chit ca va forta mai multe minute cu jucatorii de baza.
    Stie si el ca pentru o prelungire de contract la Pitesti, ultima impresie conteaza.
    Pana atunci… Sarbatori frumoase!

    cu 1 an în urmă (15.04.2023) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!