Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Milan Mitrovic: „Nu ne-am apărat deloc”

Milan Mitrovic: „Nu ne-am apărat deloc”

FC Argeș a cedat la Timișoara în finalul sezonului regulat, 89-99, rezultat în urma căruia piteștenii au terminat pe poziția a șasea și se vor duela cu Rapidul pentru un loc în semifinalele Ligii Naționale de Baschet Masculin.

Antrenorul celor de la FC Argeș a vorbit la final pentru reprezentații mass-media din Timișoara, declarând următoarele:

„A fost un meci nebun. Nu ne-am apărat deloc și asta a dus la cele 17 aruncări de trei puncte ale Timișoarei. Ar fi trebuit să fim mai agresivi în apărare. De acum începe playoff-ul. Din fericire suntem pe locul 6 și o să jucăm cu Rapidul. O să luptăm cu ei. Trebuie să arătăm ce fel de echipă suntem și ce caracter avem.”

Întrebat ce s-a întâmplat în al doilea sfert, tehnicianul a răspuns:

„Am avut mereu o viteză în minus și asta a dus la rezultatul final. În al doilea sfert am marcat 20 de puncte, dar am primit în schimb 28. Ofensiva nu a fost rea, pentru că în orice zi dacă îmi spuneți dinainte că marcăm 89 de puncte, accept. Defensiva a pierdut meciul.”

La final, Mitrovic a vorbit și despre Timișoara, echipă pe care a simțit-o mai motivată:

„Cred că a contat și acest aspect, pentru că știau miza jocului. Timișoara a început foarte bine sezonul, au evoluat și în Alpe Adria Cup. Probabil au resimțit oboseala acestor jocuri într-o perioadă scurtă de timp. E o echipă bună, antrenată bine și știam că o să avem un meci greu. Felul în care abordat meciul din punct de vedere defensiv a fost dezastruos. Le-am spus jucătorilor că am avut un meci bun cu Voluntari și trebuie să arătăm lumii că nu a fost doar un caz singular. Trecem peste acest eșec, vine playoff-ul și suntem pregătiți.”

În prima rundă din playoff, FC Argeș se va duela cu Rapid București, aceștia din urmă având avantajul terenului propriu.

*foto: Facebook FC Argeș Basketball

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!