Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Milan Mitrovic și Tudor Fometescu au prefațat duelul cu SCM U Craiova

Milan Mitrovic și Tudor Fometescu au prefațat duelul cu SCM U Craiova

SCM Universitatea Craiova și FC Argeș Pitești se întâlnesc într-un joc important în economia clasamentului Conferinței A din Liga Națională de Baschet Masculin, duelul de joi, 5 ianuarie, contând pentru etapa cu numărul 13.

Milan Mitrovic a prefațat duelul cu oltenii pentru pagina de Facebook a clubului argeșean, spunând printre altele că oponenții au ritmul meciurilor oficiale după ce au beneficiat de o pauză mai scurtă în ultimele zile:

 

„În primul rând vreau să urez un an nou fericit tuturor, multă sănătate și bucurii în 2023. Sincer, sunt puțin precaut, pentru că am avut o pauză lungă și una este să ai ritmul antrenamentelor și alta să ai ritmul meciurilor. Craiova se încadrează în a doua categorie, după programul lor recent. Suntem pregătiți pentru meci, e unul important atât pentru noi, cât și pentru ei. Cred că o să fie un meci bun și sper să câștigăm.”

Tudor Fometescu a vorbit la rândul său înaintea partidei de la Craiova pentru sursa menționată:

„Meciul de la Craiova reprezintă debutul anului pentru noi, după o pauză îndelungată de la ultima partidă oficială. Ne propunem să începem cu dreptul, motiv pentru care ne-am antrenat și studiat adversarul foarte bine. Sunt încrezător in fiecare dintre colegii mei, individual, dar mai ales în forța acestui grup. Cu siguranță nu va fi un meci ușor, însă sper ca la finalul acestuia bilanțul nostru va deveni unul pozitiv.”

Întâlnirea din Bănie are loc astăzi, 5 ianuarie, de la ora 17.30 și o să fie în direct pe Digisport 2, Prima Sport 2, respectiv FRB TV.

*foto: Facebook FC Argeș Basketball

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!