Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Milan Nisic: „Îmi felicit jucătorii pentru că au trecut peste eșecul cu Oradea”

Radu Bărăian

Radu Bărăian
12.02.2014

SCM Craiova a izbutit un rezultat extrem de important în meciul disputat ieri, în compania macedonenilor de la KK Kozuv, scor 72-61, joc disputat în cadrul etapei a 13-a din Liga Balcanică. Tehnicianul oltenilor, Milan Nisic, a vorbit la finalul întâlnirii, în cadrul unei conferințe de presă, despre confruntarea cu echipa din Macedonia. 

„În primul rând vreau să-mi felicit jucătorii pentru faptul că au trecut peste înfrângerea din campionat cu CSM Oradea, iar acum au prestat un joc foarte bun. Am controlat jocul la capitolul recuperărilor ofensive și ne-am descurcat foarte bine pe faza de tranziție. Eu unul m-am așteptat ca Kozuv să joace mult mai bine dat fiind faptul că este o echipă, însă este de înțeles felul în care au jucat după 11 ore de călătorie. La rândul nostru ne-am pierdut concentrarea în anumite momente, dar am reușit până la urmă să gestionăm finalul și ne-am impus fără probleme”, a declarat Milan Nisic.

La rândul său, Marjan Srbinovski, antrenorul formației vizitatoare, a explicat în cadrul conferinței de presă de la finalul meciului cauzele eșecului echipei sale în Oltenia. 

„Noi am început slab partida. Am avut două meciuri extrem de dificile înainte de a veni aici, în Cupa Macedoniei, Craiova a jucat foarte bine, au avut o seară bună din punct de vedere al aruncărilor, în special Kovac și Seals. Însă, cu toate acestea, adevăratul motiv al înfrângerii de aici este faptul că echipa gazdă a avut cu 25 mai multe recuperări decât noi, iar această cifră este mult prea mare. Veau să felicit SCM Craiova și le doresc să ajungă în Final Four”, a punctat Srbinovski.

În urma acestui rezultat, SCM Craiova a urcat pe poziția a 4-a în clasamentul Ligii Balcanice, având 17 puncte (5 victorii și 7 înfrângeri), în timp ce KK Kozuv are 15 puncte la activ (4 victorii și 7 înfrângeri), ocupând poziția a 7-a în clasament. 

*Foto: Cosmin Dan

1 comentariu la aceasta stire:
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe cristi2909 :

    Mircea
    Toma,da-l tata afara pe Nisic, sa venim si noi 5.000 de spectatori la meciurile de pe teren propriu!Lasa-ne sa venim si noi odata la sala!Fara Nisici antrenor si cu asa suporteri,nu ai cum sa pierzi vreodata pe teren propriu, in vulcanul din Banie! .Eu iti garantez ca la primul meci acasa fara Nisici antrenor, vom fi 5.000 de suporteri!Iar daca vom reusi sa luam campionatul vreodata, vom fi nevoiti sa prezentam trofeul pe Ion Oblemenco, fiindca vor veni cel putin 30.000 de spectatori!Vom ramane in istoria Romaniei! Toma, nu-ti dai seama ce succes are baschetul la ora actuala in Craiova!Ar fi pacat sa ratam sansa asta!

    cu 10 ani în urmă (12.02.2014) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!