Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Mildon Ambres este a doua achiziție a lui CSU Sibiu

Adrian Micinic

Adrian Micinic
03.01.2013

Mildon Ambres este cel de-al doilea transfer perfectat de către CSU Sibu pentru partea a doua a sezonului competițional 2012/13. El sosește de la Nacional Montevideo, din Uruguay.

Absolvent al universității Southern Nazarene, Ambres are 28 de ani, măsoară 1.98 metri și cântărește 103 kilograme. El evoluează pe postul de extremă. Ambres a mai jucat în România, la CSU Cuadripol Brașov.

În 11 partide disputate în acest sezon competițional, în prima ligă din Uruguay, Ambres a avut medii de 19.4 puncte, 6.6 recuperări, 1.4 pase decisive, 1.1 intercepții și 0.6 capace cu 1.6 posesii pierdute în 32.5 minute pe meci.

În sezonul 2007/08, petrecut la CSU Brașov, în primul eșalon baschetbalistic al României, Ambres a avut medii de 18.1 puncte, 4.9 recuperări, 1.3 pase decisive, 1.3 mingi câștigate și 2.5 posesii pierdute în 34.4 minute pe meci. El a bifat 12 prezențe în echipamentul formației de sub Tâmpa.

De asemenea, el a mai evoluat la Barangay Ginebra (Filipine), Forca Lleida (Spania), Idaho Stampede (NBDL), respectiv CDP Santiago (Rep. Dominicană).

Până la această oră legitimarea lui Ambres nu a fost confirmată de nimeni din conducerea clubului sibian. Astfel, nu este clar dacă el va juca vineri (04.01) împotriva lui BC Timișoara (dacă au fost finalizate actele jucătorului) și dacă va înlocui pe cineva în lotul formației de pe Cibin sau va fi al 7-lea străin.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!