Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Miljan Medvedj se întoarce în Irak

Paul Olar

Paul Olar
05.12.2014

Ajuns liber de contract după despărțirea de U Banca Transilvania, Miljan Medvedj se întoarce în Irak. Baschetbalistul a semnat cu Zakho, formație la care a mai activat și în trecut.

Sârbul a îmbrăcat în actuala stagiune maieul clujenilor de la U BT, remarcându-se cu medii de 3.3 puncte, 1.9 pase decisive, 1.4 recuperări și 1.1 intercepții. De asemenea, “Meda” a contabilizat trei apariții în EuroChallenge, cu medii de 1.3 puncte, 2.7 recuperări, respectiv 2.3 assist-uri.

De-a lungul carierei, Medvedj a mai evoluat la CS Otopeni, Leotar (Bosnia), Sabac (Serbia). La Zakho, el va fi coechipier cu Aleksandar Belanovic și Darko Habuș, baschetbaliști cunoscuți de către publicul din România.

În plus, din efectivul roș-albastru fac parte doi sportivi americani, Thomas Glen și Andrew Washington.

*Foto: Azad Zoom Zakho Photography

6 comentarii la aceasta stire:
  • U BT Cluj-Napoca doru_aka47 :

    !
    Super statistici! Mai rar asa jucator!!!

    cu 9 ani în urmă (05.12.2014) Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca free62 :

    free62
    Asa a avut toata viata, dar ce a facut pe teren a ramas in mintea tuturor si a fost apreciat de Perisic, Baldwin, Tenter, Pintea, Nisic sau Eugen Ilie. Daca te uiti doar la numerele alea esti mai lipsit de minte si cunostinte decat prevede legea. Hai sictir...(continuarea o gasesti in "Cel mai iubit dintre pamanteni")

    cu 9 ani în urmă (05.12.2014)
    • CS Universitatea Cluj-Napoca ARM:

      U BT
      :D, pai tu nu stii ca doar statistica conteaza? vai, vai, vai......

      cu 9 ani în urmă (05.12.2014)
    • Sepsi SIC Sf. Gheorghe grasu:

      U
      Tenter nu prea l-a apreciat dar restul au profitat ca l-au avut in echipa. cat despre statistici, a fost singurul jucator de la U care juca cu sufletul si nu cu gandul la cate puncte am dat sau asa mai departe. dar dorule tu poti urmari in continuare statisticile ca e bine;)

      cu 9 ani în urmă (06.12.2014)
    • U BT Cluj-Napoca free62:

      free62
      Da asta e adevarat ca Tenter nu a tinut foarte mult la el, dar domn Marcel poate sa ii multumeasca ca in primul sezon ca principal l-a avut pe Meda si a ajuns in finala. Juca Meda cu 100 de fase elastice pe picioare si accidentat si vai de mama lui. Urmatorul sezon n-a mai fost bun ca deja erau iarasi bani si Meda ii bun doar cand e criza.
      Diferenta dintre Meda si altii care au statistici(adica principala diferenta) este ca la el niciodata mingea nu a stat. Ritmul care l-a impus el echipei tot timpul a fost mult mai ridicat decat ritmul care il avea echipa cu Gibson, Mijuskovic, Chetreanu, Cuic, LaGrange si ultimul pe lista cu voia dvs tov. Milaje. Meda prefara sa miste mingea nu sa o tina pentru el si sa dovedeasca cat e de bun. Cand a fost nevoie a fost si shooter, daca i s-a cerut si as zice ca arunca chiar bine de tot.
      Lasa ca U-Bt are acuma jucatori cu statistica si e la cel mai prost sezon de cand ma stiu. Asa umilinte si joc prost nu tin minte sa fi vazut. Mai ales venirea lui Tenter a bulversat totul complet, desi sperantele erau ca vom ataca la fel si ne vom apara mai bine. Atacam dezastruos si ne aparam cu 10% mai bine.

      cu 9 ani în urmă (06.12.2014)
    Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe grasu :

    U
    Ai perfecta dreptate cu tot ce ai zis. Meda este pentru cei de la U "mantaua de vreme rea" cum se zice, si aici se vede caracterul lui. cat despre jocul echipei nu prea este nimic de spus, pentru ca nu exista asa ceva. momentan sunt jucatori care joaca doar pentru ei

    cu 9 ani în urmă (06.12.2014) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!