Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Miljan Pavkovic la cea mai bună prestaţie în culorile Stelei

Lucian Călinescu

Lucian Călinescu
28.02.2014

Pavkovic

Steaua CSM EximBank Bucureşti a învins în propriul fief pe BC Mureş Târgu-Mureş cu scorul de 74-67, în cadrul etapei a 20-a a Ligii Naţionale de Baschet masculin. Steliştii menţin astfel şansele de calificare în play-off. Miercuri, cel mai bun jucător al bucureştenilor a fost Miljan Pavkovic, cel care a realizat cea mai bună prestaţie stagională.

În 36:59 minute, muntenegreanul a avut 0/2 la aruncările de două puncte, 5/9 la cele de la distanţă, respectiv 10/12 la linia de pedeapsă, pentru un total de 25 de puncte. El a adăugat 4 recuperări, 6 pase decisive şi 2 posesii pierdute, pentru un indice al eficienţei de 25.

Conducătorul de joc a fost liderul echipei la puncte, eficienţă, pase decisive şi faulturi obţinute. De notat că a stabilit recorduri stagionale la puncte, eficienţă şi minute. Pavkovic şi-a egalat recordul în ceea ce priveşte numărul recuperărilor. El a mai bifat 4 recuperări la meciul cu BC Timişoara, din runda a 18-a.

În 9 meciuri de campionat, Miljan are medii de 7.6 puncte, 1.9 recuperări, 5.1 pase decisive, 0.9 intercepţii şi 1.6 posesii pierdute, în 25;19 minute, pentru 8.3 la eficienţă. El are procentaje de 26.7% la două puncte, 28.8% la trei puncte şi 88.2% la linia de pedeapsă.

fotoreporter totalbaschet.ro: Răzvan Păsărică

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!