Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Milorad Perovic, noul antrenor secund al lui U-BT Cluj-Napoca

Milorad Perovic, noul antrenor secund al lui U-BT Cluj-Napoca

Milorad Perovic este noul antrenor secund al lui U-BT Cluj-Napoca. 

Sârbul a mai antrenat la seniori pe Rapid București, Gaz Metan Mediaș și CSU Brașov, dar s-a regăsit și în staff-ul naționalei României la EuroBasket 2017 și în staff-ul lui SCM Timișoara și U-Mobitelco Cluj, în perioada în care aceste formații erau antrenate de Predrag Badnjarevic, respectiv Marcel Țenter.

În ultimii ani, Perovic a colaborat cu U-BT Cluj, însă doar la nivel juvenil. El a fost antrenor principal pentru formația U18 care a participat sub sigla lui U-BT în cadrul Adidas Next Generation Tournament. 

Astfel, după despărțirea de Dusko Vujosevic, staff-ul campioanei României pentru stagiunea 2021/2022 arată în felul următor: 

  • Mihai Silvășan – antrenor principal
  • Milorad Perovic - antrenor secund
  • Branko Cuic – director sportiv și antrenor asistent
  • Dorin Pintea – team manager
  • Andrei Bălan – antrenor pregătire fizică

*Foto: u-mobitelco.ro

1 comentariu la aceasta stire:
  • pipzn :

    Va fi
    interesant de vazut atat cum va arata jocul echipei cu d-nul Silvasan principal (din nou) "deplin" si daca noul antrenor secund va fi un plus pentru banca noastra. Poate au ajuns la mine informatiile mai "deformate" insa, in perioada de secund a lui Tenter, el a pus mai mult accent pe conditia fizica a jucatorilor si cred ca a lucrat si individual cu unii jucatori (ex. Baciu). De aceea eu cred ca va fi un plus.

    Ii doresc succes d-nule Perovic si intregului Staff tehnic.

    cu 2 ani în urmă (31.07.2021) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!