Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Milos Bojovic: ,,Nu sunt mai buni decât noi, avem șanse mari să câștigăm''

Adrian Stoinea

Adrian Stoinea
04.03.2015

Meciul dintre BC Mureș Târgu Mureș și CSU Atlassib Sibiu are o importanță covârșitoare pentru lupta la play-off. Cele două formații se află ȋntr-o luptă directă pentru un loc de play-off, iar căpitanul sibienilor, Milos Bojovic, este conștient de miza meciului și crede că formația sa are șanse reale de a triumfa.

”Sper să jucăm mai bine decât în ultimul meci și să fim mai motivați pentru că șanse la play-off mai avem. Trebuie să jucăm bine din primul minut și să ținem rezultatul cel puțin la egalitate iar în a doua jumătate a meciului să avem șansa să învingem. Nu cred că sunt mai buni decât noi, avem șanse să câștigăm”, a declarat Milos Bojovic, căpitanul CSU Atlassib Sibiu.

Partida dintre BC Mureș Târgu Mureș și CSU Atlassib Sibiu va avea loc ȋn această seară, ȋncepând cu ora 19:30 și va fi transmisă ȋn direct de Digi Sport.

*Foto: CSUSibiu.ro

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!