Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Milos Bojovic rămâne încă un sezon la Liege Basket

Milos Bojovic rămâne încă un sezon la Liege Basket

Milos Bojovic a semnat un nou anagajament cu Liege Basket, echipă din prima ligă a Belgiei. Ajuns la 38 de ani, baschetbalist sârb se află din 2017 în Valonia, imediat după ce a părăsit România unde a jucat pentru CSU Sibiu și Phoenix Galați.

În sezonul 2019/2020, Milos Bojovic a acumulat medii statistice de 18.6 puncte, 3.2 pase decisive și 2.6 recuperări pentru Liege Basket, echipă care ocupa ultima poziție în Belgia cu o singură victorie în 18 meciuri.

Milos Bojovic și-a început cariera la Avala Ada, după care a trecut pe la Atlas, Sloga Kraljevo, Vojvodina, Buducnost Podgorica, Politekhnika-Halychyna, Antibes, Zeleznicar, PAOK și Radnicki.

Jucătorul născut pe 2 decembrie 1981 la Belgrad a jucat patru sezoane și în țara noastră, la CSU Sibiu și Phoeanix Galați. Bojovic a strâns 108 meciuri în LNBM și a avut cifre statistice de 18.8 puncte, 4.6 recuperări și 3.4 pase decisive. În 2014 a înregistrat cel mai bun meci ofesniv, în care a marcat 32 de puncte contra lui BC Timișoara, pe când îmbrăca echipamentul lui CSU Sibiu.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!