Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Milos Bojovic şi Leroy Hurd, cei mai buni de la CSU Atlassib Sibiu în eşecul cu BC Timişoara

Adrian Stoinea

Adrian Stoinea
24.12.2014

CSU Atlassib Sibiu a încheiat turul sezonului 2014-2015 al LNBM printr-o înfrângere, în deplasare, în faţa celor de la BC Timişoara, scor 75-92. Formaţia de pe malul Cibinului a avut o prestaţie dezamăgitoare în meciurile din deplasare, bifând doar un succes stagional, în compania celor de la U Banca Transilvania Cluj-Napoca, scor 83-82, şi cinci eşecuri. Deşi echipa antrenată de Miodrag Perisic a fost învinsă de BC Timişoara, doi jucători din echipa "galben-albastră” au avut o evoluţie onorabilă, peste media echipei. Vorbim despre Milos Bojovic şi Leroy Hurd, jucător care a impresionat la fiecare partidă în tricoul galben-albastru de când a sosit la echipă.

Iată performanţele celor doi jucători din confruntarea cu BC Timişoara:

Milos Bojovic a petrecut pe parchet 38 de minute şi 26 de secunde, timp în care a punctat de 20 de ori (7/14 (50%) de două puncte, 1/3(33%) de trei puncte, 3/5 (60% de la libere), 3 recuperări, 3 pase decisive şi un indice la eficienţă de 16 unităţi.

Leroy Hurd a jucat 34 de minute şi 10 secunde, perioadă în care a izbutit să marcheze 19 puncte (6/10 (60%) de două puncte, 1/4(25%) de trei puncte, 4/6 (67%) de la libere), 7 recuperări şi o pasă decisivă, totul pentru o eficienţă de 18 unităţi, cea mai ridicată din tabăra sibiană.

CSU Atlassib Sibiu a terminat turul de campionat pe poziţia a patra, cu 19 puncte (7 victorii şi 5 înfrângeri), aflându-se la un singur punct în spatele ocupantei poziţiei a treia, BCM U Piteşti, dar şi la 4 puncte distanţă de liderul LNBM, Steaua CSM Eximbank.

*foto: csufans.ro

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!