Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Milos Bojovic și Phillip Miller au avut o contribuție majoră în victoria Phoenix-ului cu BC Mureș

Cătălin Rădulescu

Cătălin Rădulescu
13.03.2017

Phoenix a obținut a doua victorie consecutivă din grupa 7-10, scor 94-91 cu BC Mureș Tg. Mureș și a luat o opțiune importantă pentru calificarea în play-off.

Un rol important în victoria echipei pregătite de Florin Nini și Bogdan Bălănică l-a avut Milos Bojovic, care a fost principalul marcator al partidei cu 27 de puncte, trecându-și în cont și o recuperare, 4 pase decisive și 3 intercepții. Sârbul a evoluat 31,44 minute și a avut ca procentaje: 80% (8/10) la aruncările de 2 puncte, 92% (11/12) la aruncările de la linia de fault și un indice de eficiență de 31 de unități. De remarcat faptul că Bojovic conduce în ierarhia marcatorilor cu o medie de 19,6 puncte și ocupă locul doi la eficiență, 19,55 unități.

O prestație solidă a avut și americanul Phillip Miller, autor a 25 puncte, o pasă decisivă și 2 intercepții. Miller și-a trecut la statistică procentajele: 67% (6/9) la aruncări de 2 puncte, 60% (3/5) la aruncări de 3 puncte, 100% (4/4) la linia de fault și 21 indice de eficiență.

foto: Viorel King

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!