Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Milos Bojovic, Taylor Rohde și Jay Threatt jr, cei mai eficienți de la Phoenix

Cătălin Rădulescu

Cătălin Rădulescu
11.02.2016

Phoenix Galați a mai furnizat o surpriză în penultima etapă din sezonul regulat și poate fi considerată revelația din acest sezon. Gălățenii au profitat de absența lui Mohammed și au făcut un joc bun și au obținut o victorie foarte importantă în fața unui adversar redutabil.

O evoluție foarte bună a reușit Milos Bojovic, principalul marcator al partidei cu 26 de puncte, 3 recuperări și 2 pase decisive. Sârbul a fost prezent pe teren 37,34 minute în care a izbutit 9/12 la aruncările de 2 puncte, 2/5 la aruncările de 3 puncte, 2/2 la libere și un indice de eficiență de 23 de unități. O contribuție importantă la acest rezultat a avut Taylor Rohde 16 puncte, 9 recuperări, o pasă decisivă și o intercepție. În cele 22,23 minute petrecute pe parchet, americanul a avut 5/7 la aruncările de 2 puncte, 6/6 la aruncările de la linia de fault, toate pentru un indice de eficiență de 22. Și conducătorul de joc de la Phoenix, Jay Threatt jr. a fost la înălțime: 12 puncte, 4 recuperări, 10 pase decisive și o intercepție. Jay a evoluat 37,18 minute cu următoarele realizări: 2/4 la aruncările din afara semicercului, 6/6 la aruncările de la linia de fault și indice de eficiență 22.

1 comentariu la aceasta stire:
  • BC CSU Sibiu mid :

    csu
    Felicitări Milos Bojovic !!! Te asteptam la Sibiu !

    cu 8 ani în urmă (12.02.2016) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!