Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Milos Bojovic: ,,Va fi un meci greu, pentru că avem câteva accidentări”

Adrian Stoinea

Adrian Stoinea
05.12.2014

Căpitanul lui CSU Atlassib Sibiu, Milos Bojovic, crede că ,,derby-ul județean" pe care echipa sa ȋl va disputa ȋn compania formației CS Gaz Metan Mediaș va fi unul extrem de dificil, din cauza accidentărilor cu care se confruntă echipa de pe Cibin.

,,Meciul de sâmbătă va fi dificil pntru noi pentru că avem ceva probleme, câteva accidentări. Mergem acolo puțin obosiți după ultimul meci, iar Mediașul are o echipă bună. Sunt tineri și ambițioși și vor să dovedească asta. O parte dintre ei au mai jucat în România iar acum încearcă să dovedească tuturor că merită să joace aici. Va fi un meci greu, dar, dacă vom juca așa cum am făcut-o în a doua repriză cu Mureșul, cred că avem șansa să îi batem. Sper că fanii vor veni la Mediaș așa cum au făcut și anul trecut, și ne vor susține, pentru că ei sunt, într-adevăr al 6-lea jucător și avem nevoie de ei”, spune Milos Bojovic.

Derby-ul județului Sibiu dintre CS Gaz Metan Mediaș și CSU Atlassib Sibiu va avea loc mâine, ȋncepând cu ora 18:00, ȋn Sala Sporturilor Mediaș.

foto: csufans.ro

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!