Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Milos Komatina a evoluat pentru ultima oară la SCM Timișoara

Flaviu Ilie

Flaviu Ilie
07.05.2022

Milos Komatina a evoluat pentru ultima oară la SCM Timișoara

SCM Timișoara a pierdut și meciul doi al seriei cu CSO Voluntari din sferturile de finală ale Ligii Naționale de Baschet Masculin. Bănățenii au fost eliminați din play-off, după eșecul cu 79-68.

Acest meci a consemnat și ultima prezență a căpitanului timișorenilor, Milos Komatina, în tricoul alb-violet. Muntenegreanul va părăsi echipa pentru care evoluează de șase sezoane, de când s-a transferat în 2016, conform unui comunicat oficial al grupării de pe Bega.

Muntenegreanul a fost aplaudat la scena deschisă de publicul din Sala Constantin Jude la finalul confruntării. Ultima poză realizată de acesta pe parchetul acestei săli a fost alături de soția și cei trei copii ai săi.

„Este un om, înainte de toate, un om deosebit, un sportiv deosebit. Acum câteva zile, am tras o linie, și cred că în șase ani a lipsit două-trei meciuri. Uitați, acolo este familia lui: omul are trei copii, dar s-a dedicat atât de mult Timișoarei, încât vreau să vă ofer un exemplu. Uneori, dădeam liber jucătorilor, sâmbătă dimineața, sau sâmbătă și duminică, sau doar duminică, și niciodată nu a venit la mine să spună: „Se poate și luni dimineață?”. Asta deși locuiește la două ore și jumătate de mers cu mașina și are trei copii acasă! Niciodată! Eu îi mulțumesc și mă bucur că am avut privilegiul să antrenez un jucător precum Milos Komatina”, a declarat Dragan Petricevic, antrenorul lui SCM Timișoara.

În ultimul său sezon în tricoul leilor din Banat, Milos Komatina a înregistrat 5.2 puncte, 2.5 recuperări, 1.2 pase decisive în 18 minute pe meci, cu procentaje de 55% din interior și 24% de la distanță.

*foto: Facebook/SCM Timișoara

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!