Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Milos Komatina: „Ne dorim să facem un joc bun și să câștigăm”

Milos Komatina: „Ne dorim să facem un joc bun și să câștigăm”

SCM OHMA Timișoara primește vizita formației CSA Steaua București în primul meci al etapei a 10-a a Ligii Naționale de Baschet Masculin. Înaintea meciului direct, ambele formații au câte 5 victorii și 3 înfrângeri.

Căpitanul bănățenilor, Milos Komatina, a oferit câteva declarații pentru scmtimișoara.ro înaintea meciului cu Steaua:

„Ne-am antrenat bine în această perioadă de întrerupere a campionatului, dar ne așteaptă un meci greu, în fața unei formații care a mai făcut transferuri. Am văzut că Steaua a învins Constanța la ea acasă și că este într-o formă bună. Totuși, jucăm pe teren propriu, ne dorim să facem un joc bun și să câștigăm”.

Muntenegreanul a spus pentru sursa menționată și de ce ar fi important ca alb-violeții să învingă:

„În cele din urmă, suporterii revin în sală. Este bine să-i avem alături, să-i simțim acolo în tribună și să le auzim încurajările. După ce am pierdut la un punct diferență în Sibiu, devine important să învingem, că să ne menținem în zona primelor opt locuri. Îmi doresc să se vadă pe tabelă roadele muncii din aceste ultime 11-12 zile”.

Duelul dintre SCM OHMA Timișoara și CSA Steaua București are loc vineri, 3 decembrie, de la ora 17.30 și va putea fi urmărit  pe canalele Digi Sport și Look Sport, dar și pe YouTube FRB TV.

 

*foto: Facebook Leii din Banat - Baschet SCM OHMA Timișoara

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!