Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Milos Komatina rămâne la BC SCM Timișoara

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
21.07.2017

BC SCM Timișoara a anunțat prelungirea colaborării cu Milos Komatina. Jucătorul muntenegrean în vârstă de 33 de ani a evoluat și în sezonul 2016/2017 în alb-violet și va mai petrecut încă unul pe Bega.

În sezonul trecut, Milos Komatina a bifat 32 de prezențe în Liga Națională de Baschet Masculin. El a avut medii statisticde de 12.4 puncte, 4.5 recuperări și 2.6 pase decisive în 32 de minute petrecute pe parchet pentru un indice al eficienței de 14.7 unități. Extrema de forță a avut procentaje de 67.5% de la 2 puncte și 80.6%  de la linia de libere, însă din spatele semicercului a înregistrat un procentaj de doar 24.5%.

Milos Komatina are o vastă experiență și a mai trecut pe la cluburi precum Buducnost Podgorica, KK Igokea, Cherno More, KK Tamis, Mladost, Mogren sau Primorje Herceg.

Milos Komatina este al doilea jucător străin care continuă alături de BC SCM Timișoara, după Mladen Jeremic.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!