Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Milos Markovic: "Am meritat victoria cu Mediaş"

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
20.03.2012


Foto: Anca Cheregi

Surpriza etapei cu numărul 27 în Diviziai A masculină de baschet s-a înregistrat duminică seară la Oradea. Formaţia antrenată de Cristian Achim a reuşit să învingă liderul Diviziei A masculine de baschet, scor 74-65 la capătul unui meci extrem de disputat.

Milos Markovic a evoluat 32 de minute înregistrând 9 puncte şi 9 recuperări pentru un indice de 8 unităţi la eficienţă. Într-o declaraţie acordată site-ului nostru jucătorul de origine sârbă spune că această victorie a fost posibilă datorită faptului că echipa bihoreană a controlat raportul recuperărilor.

Am jucat foarte bine în prima parte. Am dictat ritmul meciului şi ne-am ţinut aproape de ei în ceea ce piveşte recuperările. În partea a 2-a am avut o decădere însă am reuşit să ne rederesăm la timp. Ne-am regăsit ritmul, am dat dovadă de curaj, am înscris coşuri de trei puncte exact când era nevoie de ele, însă cheia jocului cred că au fost recuperările. La acest capitol am muncit mult şi nu i-am lăsat să ne depăşească foarte mult.

Markovic adaugă faptul că duminică seară CSM a depăşit din punct de vedere fizic echipa medieşeană.

Mediaşul este o echipă foarte bună, mai ales din punct de vedere ofensiv, însă putem spune că în această seară i-am depăşit fizic dovadă este că am controlat raportul recuperărilor. Cred că merităm această victorie.

1 comentariu la aceasta stire:
  • CSM CSU Oradea mitupower :

    Surpriza etapei
    Nu inteleg de ce se foloseste aceasta fraza in analiza jocului. Echipele sunt foarte apropiate atat valoric cat si in ceea ce priveste punctele. Surpriza a fost in tur cand Oradea nu a reusit sa castige la Medias !!!

    cu 12 ani în urmă (20.03.2012) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!