Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Milos Markovic: „Nu am mai primit nicio ofertă de la CSU Sibiu, dar mi-ar fi plăcut să rămân”

Andrada Comănici

Andrada Comănici
16.06.2011

Jucătorul de naţionalitate sârbă, Milos Markovic, a fost adus la CSU Sibiu, alături de Stefan Atanackovic şi Justin Herndon, în pauza competiţională de iarnă a sezonului anterior pentru a-şi aduce contribuţia la atingerea obiectivului echipei din acel moment, asigurarea unei loc în primele opt echipe. După un tur de campionat mult sub aşteptări, CSU s-a calificat de pe poziţia a şaptea în play-off, Markovic afirmându-se în multe dintre meciuri din retur, aşadar sârbul a fost un transfer reuşit al „galben-albaştrilor”.

În ciuda evoluţiilor sale bune, cel puţin până în prezent, oficialii lui CSU Sibiu nu l-au mai reofertat pe Markovic, care nu duce însă lipsă de propuneri din partea altor echipe, totuşi, sârbul admite că i-ar fi surâs ideea de a continua alături de clubul sibian.

Acum că experienţa ta alături de cei de la CSU Atlassib s-a încheiat, cum ai descrie perioada petrecută la Sibiu. Cum te-a ajutat această experienţă să creşti ca şi jucător?
Alături de cei de la CSU Sibiu am avut parte de o a doua jumătate de sezon bună, cu 10 victorii, care ne-au asigurat un loc în play-off, acesta fiind obiectivul echipei în momentul în care eu am ajuns la CSU. La Sibiu mi s-a dat şansa să joc şi opinia mea e că echipa va fi una mult mai puternică sezonul viitor. Acastă experienţă m-a ajutat să cresc ca şi jucător în primul rand pentru că a reprezentat o adevărată provocare pentru mine.

Ai fost contactat de vreun reprezentant oficial al lui CSU Sibiu? Ţi s-a propus să rămâi la echipă?
Nimeni de la CSU nu a luat legătura cu mine până în momentul de faţă, nu am nicio ofertă din partea lor. Mie mi-ar fi plăcut să rămân la echipă deoarece am avut o relaţie foarte bună cu fanii care m-au plăcut, iar oraşul este unul excelent.

Ce planuri ai pentru viitor?
Obiectivul meu pentru sezonul viitor este să joc pentru o echipă puternică alături de care să cuceresc un trofeu. Am primit câteva oferte şi o voi alege pe cea mai bună pentru mine.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!