Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Milos Pesic, al doilea double-double împotriva Ciucului

Adrian Micinic

Adrian Micinic
24.03.2012

Milos Pesic a realizat un double-double în partida pe care CSM Oradea a câștigat-o la Miercurea Ciuc, scor 96-88, în cadrul etapei a 28-a din sezonul regulat al Diviziei A la baschet masculin - ediția 2011/12. Este al 3-lea astfel de joc pentru sârb în echipamentul formației bihorene.

În vârstă de 27 ani, Pesic a petrecut 40 minute pe parchetul Sălii Polivalente din Miercurea Ciuc pentru 5/14 la aruncările de două puncte, 1/3 la cele din afara semicercului respectiv 4/4 la linia de pedeapsă pentru un total de 17 puncte. El a adăugat 10 recuperări (trei ofensive), 6 pase decisive, 2 intercepții și a pierdut posesia mingii de trei ori pentru un coeficient de 21 la eficiență.

El a avut cel mai modest procentaj la aruncările de două puncte între jucătorii echipei din Oradea care au punctat prin acest procedeu la Miercurea Ciuc. Însă, Pesic a contribuit din plin la desprinderea din prima repriză. De asemenea, Milos a înscris un coș de trei puncte care a desprins formația de pe Crișul Repede la șapte lungimi în sfertul decisiv al partidei.

Interesant este că în partida din turul sezonului regulat, de la Arena Antonio Alexe, împotriva lui BC Miercurea Ciuc, Pesic a avut un double-double cu puncte și pase decisive: 10 + 10. De asemenea, în cele patru partide disputate împotriva harghitenilor pe parcursul acestui sezon competițional, Milos a strâns 71 puncte, 28 pase decisive respectiv 24 de recuperări.

Înaintea meciului din această seară, Pesic avea medii de 34.3 minute, 16.5 puncte, 4.8 recuperări, 3.4 pase decisive, 1.0 intercepții și 3.2 posesii pierdute pentru un indice de 16.2 la eficiență în 25 de meciuri jucate.

1 comentariu la aceasta stire:
  • observator :

    double-double
    Foarte bine ca Pesic face double-double impotriva celor de la CIuc,daqr asteptam sa faca si cu alte echipe clasate in primele locuri ale clasamentului sa joace mai bine si sa inscrie chiar cu Iasi si Miercure-cIUC nu-i mare scofala.

    cu 12 ani în urmă (26.03.2012) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!