Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Milos Pesic: "Cu Dinamo este foarte important să ne concentrăm la blocajele defensive"

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
20.12.2011

Ultimul meci pe care CSM Oradea îl va susţine pe teren propriu va avea loc miercuri, 21 decembrie, la Arena Antonio Alexe din Oradea. Adversar va fi formaţia nou promovată, CS Dinamo Bucureşti, în runda cu numărul 15 a Diviziei A masculine de baschet. Confruntarea este programată pentru orele 18:15 şi va fi transmisă în direct de către Digi Sport 2.

Cu o zi înaintea partidei Total Baschet a vorbit cu unul dintre jucătorii de bază ai formaţiei orădene, Milos Pesic, acesta sperând ca echipa bihoreană să repete jocul prestat în confruntarea cu SCM U Craiova. Referitor la principalul pericol al adversarilor de miercuri, sportivul sârb este de părere că trebuie să fie atenţi Allen Durham plus încă câţiva jucători şi totul va fi bine.

Urmează meciul cu Dinamo Bucureşti ... 

Sper să evoluăm cu Dinamo la fel cum am făcut-o şi cu Craiova pentru că aceste două echipe seamănă dacă e să comparăm jucătorii pe care mizează. Trebuie să menţinem un ritm ridicat pe tot parcursul jocului, să începem jocul foarte puternic şi să încheiem în acelaşi fel pentru că dinamoviştii se bazează pe un număr mic de sportivi.

Care este principalul pericol din partea dinamoviştilor ? 

Sunt o echipă foarte atletică care practică un baschet american. Ştiu să găsească soluţii în timp record pentru a presta un joc cât mai rapid posibil. Dacă îi vom opri pe aceste contra atacuri, dacă vom juca cu cap în apărare şi în atac va fi bine. În acest meci este foarte important să ne concentrăm la blocajele defensive pentru că Dinamo cred că este pe primul loc în ligă la capitolul recuperări şi Allen Durham are 15 recuperări per meci ceea ce este foarte mult. Trebuie să avem grijă la el şi încă la câţiva jucători şi totul va fi bine.

Credeţi că îl puteţi opri pe Durham ?  

Sigur că îl putem opri pe Durham, nu văd de ce nu am putea.

Foto: Jeff Warders 

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!