Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Milos Pesic: "Nu cred că se mai poate repeta ceea ce s-a întâmplat la Ciuc"

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
12.12.2011

Ultimul meci al rundei cu numărul 13 va avea loc la Oradea acolo unde formaţia locală şi CSM şi CS PH Miercurea Ciuc îşi dau întâlnire într-o confruntare ce va debuta la orele 19:00. Jocul este transmis în direct de către Digi Sport.

Total Baschet a fost prezent, duminică seara, la antrenamentul susţinut de gruparea bihoreană şi a stat de vorbă cu Milos Pesic. Sârbul afirmă că orădenii s-au pregătit aşa cum trebuie pentru a obţine victoria fiind de părere că rezultatul înregistrat la Miercurea Ciuc nu se mai poate repeta.

Cum vezi confruntarea de luni cu Miercurea Ciuc ? 

Partida cu Miercurea Ciuc va fi ca oricare alta. Intrăm în meci să dăm maximum, ne pregătim aşa cum trebuie pentru ca să învingem, acesta ne este obiectivul luni. În primul rând dorim să continuăm în felul în care am făcut-o până acum, să jucăm un baschet de calitate atât în apărare cât şi în atac. Trebuie să le oferim fanilor orădeni şi tuturor telespectatorilor un baschet de calitate pentru a ne urmări cu plăcere.

Crezi că se poate repeta ceea ce s-a întâmplat în primul meci disputat la Ciuc ? 

Nu cred că se mai poate repeta ceea ce s-a întâmplat la Ciuc. A fost un moment slab al nostru. Am condus atunci tot meciul dar am făcut unele prostii, însă sunt de părere că atunci am fost o altă echipă, acum suntem mult mai puternici şi relaţiile de joc sunt mult mai strânse. Jucăm mai bine şi şansele să se întâmple ceea ce s-a întâmplat la Ciuc sunt foarte mici.

Urmează trei meciuri în care Oradea porneşte din postura de favorită. Sunt de ajuns, pentru tine, 11 victorii în prima parte a sezonului ? 

Da, din acest punct de vedere sunt bune 11 victorii. Am avut două şanse foarte mari, cu Piteşti şi Mediaş şi sunt trist că nu am obţinut în aceste două meciuri victoria, însă nu ne rămâne decât să privim înainte şi luăm fiecare meci în parte.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!