Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Milos Pesic și William Franklin la cele mai bune prestații stagionale

Adrian Micinic

Adrian Micinic
30.12.2012

Recorduri personale stagionale pentru Milos Pesic și William Franklin. Cei doi au izbutit aceste performanțe în victoria CSM-ului din Oradea, asupra lui U Mobitelco Cluj, scor 76-70, în sferturile de finală ale Cupei României la baschet masculin.

Milos Pesic a fost cel mai bun marcator al lui CSM Oradea în victoria repurtată pe teren propriu, în compania lui U Mobitelco Cluj-Napoca, scor 76-70, cu ocazia sferturilor de finală ale Cupei României la baschet masculin - ediția 2012/13.

În 36 minute petrecute pe parchet, sîrbul a avut 7/12 la aruncările de două puncte, 3/3 la trei puncte (așadar 67% la aruncările din acțiune) și 6/7 la linia de pedeapsă pentru un total de 29 puncte. El a adăugat 3 recuperări, o pasă decisivă și 3 posesii pierdute pentru un coeficient de 24 la eficiență.

De notat că Pesic a stabilit un record personal stagional de puncte marcate. Precedentul data din luna octombrie, din victorie de la Miercurea Ciuc, în campionat. Atunci a marcat 27 de puncte. De notat că aceasta este cea mai bună performanță individuală pentru un jucător de la CSM Oradea în sezonul competițional 2012/13.

Peșa este cel mai bun marcator al echipei pentru a doua oară în actuala ediție a cupei, respectiv a 11-a la general (având 9 în campionat).

William Franklin, conducătorul de joc al lui CSM Oradea, a realizat cea mai bună prestație în echipamentul roș-albaștru. Acest lucru s-a consemnat în victoria bihorenilor asupra lui U Mobitelco Cluj-Napoca, scor 76-70, în sferturile de finală ale Cupei României la baschet masculin.

În 36 minute de joc, Will a avut 7/10 la aruncările de două puncte, 2/3 la trei puncte și 7/8 la linia de pedeapsă pentru un total de 27 puncte. El a adăugat 7 pase decisive, 6 recuperări și o intercepție cu 4 posesii pierdute pentru un coeficient de 32 la eficiență.

În afara statisticii, Franklin s-a simțit în permanență pe teren. El a marcat atunci când echipa sa a avut mai mare nevoie. Faptul că se simte mult mai bine din punct de vedere fizic s-a văzut pe pătrunderile în forță în cadrul cărora a întâlnit în cale jucători mai masivi. Dovadă că și încrederea în propriile forțe a crescut. De asemenea, inteligența în a distribui mingea, respectiv modul în care își alege aruncările la coș în fac un jucător determinant pentru această echipă.

Indicele de eficiență al lui Franklin este cel mai bun pentru un jucător în actualul sezon competițional pentru orice jucător din angrenajul lui CSM Oradea.

2 comentarii la aceasta stire:
  • CS Universitatea Cluj-Napoca trt :

    Pelicanu?
    in vreo doua faze si el a avut fluier ros-albastru!

    cu 11 ani în urmă (30.12.2012) Raspunde
  • weslei :

    ??????????????
    pt willi jos palaria pt urmatorul atat lasa-ne ca usor echipa se duce la vale

    cu 11 ani în urmă (30.12.2012) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!