Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Milos Petkovic rămâne în România!

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
17.10.2012

Foto: Andor Marton

După probele de joc susţinute la "U" Mobitelco BT Cluj-Napoca şi BC Mureş Târgu Mureş, Milos Petkovic şi-a găsit într-un final echipă. Sârbul în vârstă de 21 de ani va evolua sezonul viitor în eşalonul secund, denumit de anul acesta Liga I. Gruparea care l-a achiziţionat pe Petkovic este CSA Steaua Bucureşti, formaţie ce s-a întărit puternic în pauza competiţională devenind una dintre principalele candidate la promovarea în Liga Naţională de Baschet masculin.

Petkovic este un produs al scolii de baschet din Vrsac, una pe cale de disparitie dupa retragerea sponsorului, compania farmaceutica Hemofarm. Alaturi de acest club, Milos a jucat in sezonul 2008/09 in Nike International Junior Tournament, competitie organizata sub egida Euroleague Basketball si destinata celor mai bune scoli de baschet din Europa. Aici, Petkovic a bifat sapte prezente cu medii de 5.6 puncte, 3.6 recuperari, 1.1 pase decisive si 0.9 interceptii cu 1.6 posesii pierdute in 29 minute pe meci pentru 4.6 la eficienta.

Sportivul sarb a evoluat ultima oară în Macedonia pentru Kozuv. Aici a bifat 9 prezente cu medii de 12.0 puncte, 4.3 recuperari si 0.8 pase decisive in 30 minute. A avut procentaje de 60% la aruncarile din actiune si 57% la linia de pedeapsa.

Joi va avea loc o coferinţă de presă în care clubul bucureştean va prezenta mai multe noutăţi.

Citiți și

Cupa Steaua are loc la finele acestei săptămâni

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!