Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Milovic și Grubisic, câte un double-double, insuficient pentru victorie

Adrian Micinic

Adrian Micinic
12.11.2011

Zoran Milovic, ultima achiziție a nou promovatei CSȘ Giurgiu, a realizat primul său double-double de la revenirea în Divizia A. Sârbul s-a aflat la al doilea meci pentru echipa lui Djordje Jovicic.

CSȘ Giurgiu a pierdut pe teren propriu, scor 59-80, în fața echipei CSM Oradea. A fost al 5-lea eșec consecutiv al giurgiuvenilor.

În 36 minute de joc, Milovic a avut 5/8 la aruncările de două puncte, 0/4 la trei puncte și 1/2 la linia de pedeapsă pentru 11 puncte. La această zestre, Zoran a adăugat 10 recuprări, 3 pase decisive și 2 capace, având trei posesii pierdute. El a fost cel mai eficient jucător al echipei sale cu un indice de 15 la acest capitol.

În urmă cu cinci zile, Milovic a debutat pentru Giurgiu în restanța cu CSU Asesoft Ploiești, pierdută. Atunci el a avut 25 puncte și 7 recuperări, marcând șase coșuri de trei puncte.

Pivotul muntenegrean, Bojan Grubisic a realizat la rândul său primul double-double stagional. Sosit la echipa din Giurgiu la începutul sezonului, acesta a bifat 13 puncte (5/14 din acțiune, 3/6 la libere) și 11 recuperări cu o intercepție și trei posesii pierdute pentru 10 la eficiență.

Grubisic a avut opt recuperări ofensive în acest meci, echivalentul tuturor recuperărilor obținute de CSM Oradea sub panoul advers. Raportul recuperărilor a fost favorabil gazdelor cu 44-37, iar la cele ofensive diferența a fost mai evidentă: 21-8!

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!