Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Miodrag Perisic: "Acest rezultat îi aparține lui Dragan"

Iulian Floca

Iulian Floca
06.12.2012

Miodrag PerisicMiodrag Perisic este mulțumit de prestația echipei sale, și a ținut să facă anumite precizări în cadrul conferinței de presă susținute la sfârșitul meciului dintre CSU Atlassib Sibiu și BC Timba Timișoara.

"Acest meci nu a avut aceeași intensitate ca cel de la Mediaș, cum de altfel am și presupus. Am fost buni pe toată durata meciului, controlându-l, având deja 12 puncte avantaj la pauză. Pe parcursul ultimelor două sferturi, timișorenii nu s-au apropiat la mai puțin de 10 puncte de noi.

Am făcut și mici greșeli dar cu pași mici putem îmbunătăți aceste probleme, și cred că deocamdată suntem pe drumul cel bun.

Cea mai mare probelmă a noastră fiind programul. Am jucat cu echipe care în etapele precedente au jucat împotriva lui Dinamo, cum de altfel a jucat și Giurgiu în această seară. Astfel adversarii noștri puternici joacă împotriva unei echipe mai slabe înainte să ne întâlnim, iar noi avem nevoie de odihnă cel puțin o zi după aceste meciuri. Vineri vom pleca la Giurgiu și probabil nu vom reuși să facem un antrenament înaintea meciului de acolo.

Este o problemă când lucrezi cu o echipă nouă și nu ai timp pentru antrenamente, dar mai ales când fiecare adversar vine după un meci cu Dinamo care ține loc de antrenament. Acesta ne este programul și încercăm să  ne pregătim cât mai bine pentru deplasarea de la Giurgiu."

Întrebat dacă s-a acomodat la noua echipă Perisic a răspuns:

"Am început să îi simt și să îi cunosc mai bine pe jucătorii mei. Nu îmi place că în anumite momente suntem destul de naivi, și ar trebui să facem ceva împotrivă, altfel s-ar putea să ne coste.

Va fi un meci foarte dificil la Giurgiu, cum de altfel este fiecare meci. Fiecare echipă are 6 străini și în momentul de față este foarte greu să câștigi un meci în deplasare. Nici Sibiul nu a pierdut meciuri acasă decât împotriva Ploieștiului și a Clujului. Asta înseamnă că e dificil să câștigi în deplasare pentru că avem un campionat puternic. Totuși, cea mai mare problemă a mea este faptul că nu prea avem timp pentru antrenamente."

Perisic a ținut să menționeze că munca lui Dragan Petricevic nu a fost uitată și consideră ca acest rezultat îi aparține în mare măsură acestuia.

"Cu această ocazie țin să menționez că acest rezultat îi aparține lui Dragan pentru că la urma urmei el a pus pe picioare această echipă. Acest rezultat dar și cele ce vor urma, cel puțin până în ianuarie sunt rezultatul muncii depuse de el."

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!