Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Miodrag Perisic: "Am aruncat dezastruos"

Iulian Floca

Iulian Floca
10.01.2013

foto: csufans.ro

Miodrag Perisic a vorbit pentru cititorii Totalbaschet.ro, după victoria reuşită de echipa sa, CSU Atlassib Sibiu împotriva Energiei Rovinari. Acesta declară că se aştepta la evoluţia destul de slabă a echipei sale, dar este mulţumit de această victorie foarte importantă

"În primele trei sferturi a fost teribil. În prima jumătate am fost conduşi doar cu trei puncte, am ratat 50% la aruncările libere. Am aruncant dezastruos. Meciul cu Timişoara parcă ne demotivat, pentru că am pierdut la diferenţă de doar câteva puncte o calificare în final four, şi asta s-a văzut în teren. Am avut un jucător nou (Mildon Ambres) care nu ne-a ajutat pe cât ne-am fi dorit dar nu a avut timp să se acomodeze, şi asta a fost o problemă. Sper ca această victorie să ne aducă înapoi pe drumul cel bun, dar sincer, cu acest procentaj la aruncări este de necrezut că am câştigat.

Antrenorul sibienilor susţine că mereu le va lua partea elevilor săi şi că îi va sprijini moral.

Eu îi susţin pe jucătorii mei pe parcursul întregului meci pentru că au nevoie de asta mai ales după meciul strâns de la Târgu Mureş când am pierdut la diferenţă de o posesie şi după cele două meciuri cu Timişoara când am pierdut la fel. De fiecare dată am fost aproape, şi eram sigur că în acest meci de totul sau nimic nu ne vom descurca foarte bine. Trebuie să avem o mai mare încredere în noi înşine, pentru că asta contează foarte mult.

Chiar dacă sunt sub linia locului 8, ardelenii nu renunţă la obiectivul de a se califica pentru faza a doua a sezonului.

Momentan ne concentrăm şi vrem cu orice preţ să prindem acest playoff atât de disputat în campionatul românesc."

CSU Sibiu ocupă locul 9 în clasament, cu 8 victorii şi 8 înfrângeri. Deasupra sa este Gaz Metan Mediaş, cu un raport de 9-7.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!