Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Miodrag Perisic: “Am demonstrat că suntem un grup unit”

Adrian Stoinea

Adrian Stoinea
27.10.2014

Tehnicianul formaţiei CSU Sibiu, Miodrag Perisic, este încântat de atitudinea arătată de elevii săi, în partida cu CSM-U Oradea, din acestă seară, câştigată dramatic în ultimele secunde. Antrenorul sibienilor a declarat, la conferinţa de presă de după meci, că puterea grupului a fost principala armă în victoria obţinută in-extremis, în dauna formaţiei orădene.

“Sunt foarte mulţumit de victorie, un succes important pentru noi. Nu am ȋnceput partida tocmai cum ne-am fi dorit. Am fost lipsiți de energie și concentrare. Au fost momente de joc dificile, ȋn care jucătorii nu au reacționat așa cum trebuia să o facă la indicațiile mele tactice. Am demonstrat, şi în seara aceasta, că suntem o echipă, un grup unit. Nu dispunem de cele mai bune individualităţi din Ligă, dar noi încercăm să ne autodepăşim de la meci la meci. A fost un meci greu, dar pe finalul partidei am fost mult mai agresivi, nu am cedat un moment, deşi am fost conduşi şi cu zece puncte diferenţă. Nu-mi place să vorbesc despre omul meciului, dar Brandon Johnson a avut mereu tăria de a ne ajuta să revenim, în momentele extrem de grele. Ne-a oferit multă energie, când nimic nu funcționa”, a declarat antrenorul sibienilor.

CSU Sibiu a învins CSM-U Oradea, cu scorul de 86-84, la capătul unui meci cu final interzis cardiacilor.

2 comentarii la aceasta stire:
  • BC CSU Sibiu @lexCSU :

    Declaratie
    Ati gresit putin declaratia, eu am urmarit-o si pe un site local, dar si pe site-ul oficial al clubului, iar de omul meciului se referea la Johnson nu la Bojo. Astfel un rezumat ar fi:

    ”Am început meciul fără energie, fără concentrare. Au fost momente în care le-am spus jucătorilor să facă ceva, iar ei au făcut contrariul. A fost foarte ciudat, ceva s-a întâmplat astăzi (..) În final, am recuperat mingea iar Brandon Johnson ne-a adus victoria. A fost omul meciului. De obicei nu cataloghez omul meciului, dar astăzi el ne-a dat multă energie, când nimic nu funcționa”, a declarat Miodrag Perisici, antrenorul CSU Atlassib Sibiu.

    cu 9 ani în urmă (27.10.2014)
    • BC CSU Sibiu @lexCSU:

      !
      Aici e conferinta celor 2 antrenori :

      http://www.oradesibiu.ro/2014/10/26/video-csu-invinge-in-ultimele-secunde-pe-csm-oradea-vezi-declaratiile-de-la-final/

      cu 9 ani în urmă (27.10.2014)
    Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!