Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Miodrag Perisic: "Am folosit toți jucătorii și sunt satisfăcut"

Iulian Floca

Iulian Floca
03.02.2013

perisicDupă victoria la scor obținută de echipa sa în fața lui Dinamo București, antrenorul sibienilor, Miodrag Perisic a făcut o declarație presei locale. Acesta și-a arătat satisfacția cu privire la evoluția elevilor săi, considerând că în sfârșit CSU Atlassib Sibiu se află pe o traiectorie ascendentă.

”Sunt mulțumit. Pentru că toți jucătorii mi-au arătat că sunt maturi și profesioniști și că fiecare meci încearcă să dea tot ce e mai bun. Am folosit toți jucătorii și sunt satisfăcut și de atitudine arătată de ei astă seară. Sigur că a fost un meci util înaintea partidei pe care o vom avea etapa viitoare cu SCM U Craiova. Va fi un meci extrem de dificil. Acum avem două victorii consecutive și sperăm să învingem Craiova și Miercurea Ciuc. Dacă vom continua așa cred că avem șansa să ne demonstrăm și noi că putem să jucăm mai bine. Sper că suntem pe drumul cel bun. Acum că jucăm odată la șapte zile, sper să arătăm că jucăm un baschet mai bun. Sper să nu mai avem probleme medicale. Încă avem doi jucători accidentați, și anume Jenkins și Griskenas. Sper că și cu puțin noroc să avem rezultate foarte bune."

Miodrag Perisic este mulțumit și de fanii care vin meci de meci la sală, și care susțin echipa atât în momente fericite, cât și în meciuri grele care se sfârșesc cu înfrângeri dureroase.

"Este cert că avem nevoie și de susținerea fanilor. Și astăzi a fost foarte multă lume chiar dacă a fost un meci cu o echipă mai slab cotată. Am spus tot timpul că Sibiul e faimos pentru fanii săi și sper ca pas cu pas să vină să ne ajute și să ne susțină pentru că împreună putem învinge. Avem nevoie de ei!”

 

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!