Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Miodrag Perisic: "Am o echipă care a început să piardă și asta nu e bine"

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
04.01.2013

Miodrag Perisic, antrenorul principal al lui CSU Sibiu, a precizat următoarele după eliminarea echipei sale din Cupa României:

”Un meci foarte dificil. Am controlat meciul tot timpul până în minutul 36 sau chiar 39. Nu am luat din păcate deciziile potrivite în unele momente. Nu am avut o bancă așa de lungă ca cea a Timișoarei. Jucătorii noștri sunt obosiți și cu un minut înainte de final am avut 4 puncte și două aruncări libere. Am ratat acele aruncări, iar ei au marcat trei puncte și așa s-a stabilit soarta meciului. Nu vreau să spun că e vorba de mentalitate, dar am o echipă care a început să piardă și asta nu e bine. Trebuie să ieșim rapid din această problemă. Sunt jucători care muncesc mult, vor să facă ceva, dar pentru noi orice joc de aici încolo e extrem de important. Suntem pe locul 10 și orice joc pierdut poate fi un dezastru. E o problemă pentru noi, dar continuăm să ne facem treaba și mergem mai departe!”. (www.csusibiu.ro)

CSU Sibiu a pierdut, scor 73-76, în jocul revanșă din sferturile de finală ale competiției. În prima manșă, BC Timișoara s-a impus cu 84-82. Astfel, echipa de pe Cibin înregistrează a 4-a înfrângere consecutivă în ambele competiții.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!