Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Miodrag Perisic: “Mergem acolo să arătăm ce putem”

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
17.10.2014

Miodrag Perisic a vorbit despre meciul pe care echipa sa, CSU Sibiu, îl desfășoară în etapa a treia din Liga Națională de Baschet Masuclin în fața lui CSU Asesoft Ploiești. Tehnicianul sârb o vede pe Asesoft drept favorită dar spune că echipa sa nu are nimic de pierdut:

Jucăm cu o echipă foarte, foarte bună, cu o echipă de un nivel peste liga noastră și asta se vede și în Cupele Europene. Noi suntem pregătiți, cred că echipa este mai bună fața de acum 15 zile de la meciul cu Oradea. Mergem acolo să jucăm cât mai bine, să dăm totul pe teren și vom vedea dacă venim înapoi cu un rezultat bun sau nu. Ei sunt favoriți în Liga, dar noi nu putem pierde nimic. Putem doar să nu câștigăm. Mergem acolo să arătăm ce putem”, a declarat Miodrag Perisic, antrenorul CSU Sibiu

Miodrag Perisic are la activ până acum 150 de meciuri ca antrenor în Liga Națională. Sârbul are 54 de victorii și 30 de înfrângeri ca antrenor al lui U BT Cluj-Napoca și 42 de victorii și 24 de înfrângeri pe banca lui CSU Sibiu.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!