Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Miodrag Perisic: "Ne-a fost greu să pregătim acest meci. Am avut trei accidentări"

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
12.01.2013

CSU Sibiu a cedat în derby-ul ardealului susţinut sâmbătă seară la Sala Sporturilor Horia Demain din Cluj-Napoca. Elevii lui Miodrag Perisic au început extrem de modest confruntarea cu "U" Mobitelco care s-a dovedit a fi o cursă de urmărire ce s-a sfârşit cu o înfrângere, scor 76-89.

La finele jocului tehnicianul sibienilor a declarat că după meciul cu Energia trei jucători ai echipei sale au întâmpinat probleme medicale fapt ce l-a împiedicat să pregătească aşa cum şi-a dorit jocul cu "U" Mobitelco. Perisic nu a dorit să menţioneze respectivii jucători ce au fost şi sunt accidentaţi afirmând că nu acesta este motivul principal pentru înfrângerea de sâmbătă seară.

Aţi început foarte modest ...

Da, primul sfert a fost unul de groază. Nu ştiu de ce am comis asemenea greşeli, va trebui să analizăm prestaţia noastră. Tranziţia defensivă a fost foarte modestă. Ne-a fost greu şi să pregătim acest meci pentru că am avut trei jucători accidentaţi după meciul cu Energia. Nu am făcut niciun antrenament normal, dar aceste aspecte nu sunt o scuză pentru noi.

Ne puteţi spune care sunt cei trei jucători accidentaţi ?

Nu contează. Toată lumea a jucat şi nu doresc acum să mă plâng că am avut probleme medicale.

Contează foarte mult înfrângerea din această seară în ceea ce priveşte accederea în playoff ?

Obiectivul nostru este să încercăm să învingem în jocurile ceva mai uşoare. Când am sosit la echipă noi eram foarte departe de atingerea obiectivului, aveam 3 victorii şi 6 înfrângeri, iar acum avem 8 victorii şi 9 înfrângeri. Avem ceva şanse să revenim şi să ne calificăm în playoff, însă nu te poţi aştepta să baţi aşa uşor pe "U" Mobitelco, la ea acasă, şi să ajungi uşor în playoff. Noi am încercat să dăm totul, însă nu punem în ecuaţie primul sfert care a fost dezamăgitor. Obiectivul nostru este să câştigăm toate meciurile de acasă şi să încercăm să ne impunem în deplasare în meciurile ceva mai uşoare. "U" Mobitelco este într-o formă bună căci după ce au învins Oradea parcă şi-au revenit. Se luptau de 4-5 luni să-şi găsească ritmul şi se pare că şi l-au găsit.

Credeţi că jucătorii dumneavoastră au unele probleme în a recepţiona mesajul venit de pe bancă ?

Nu. Să nu vorbim despre jucătorii mei căci jucătorii mei sunt cei mai buni.

6 comentarii la aceasta stire:
  • BC CSU Sibiu sibman :

    vai, vai
    echipa foarte slaba avem anul asta. daca, din intamplare, prindem play-off-ul anul acesta sa zicem mersi. sunt jucatori care n-au ce cauta in echipa.

    cu 11 ani în urmă (12.01.2013) Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca hell :

    @Sibman
    Ni se pare mie sau au venit la Cluj in postura de invinsi? In momentul in care pregatesti meciul ca sa pierzi..... Personal mi se pare o atitudine necastigatoare daca antrenorul pune asa problema.....
    Dupa declaratiile astea toti, dar absolut toti vor pregati meciul stiind ca Perisic are mentalitate de invins.....

    cu 11 ani în urmă (13.01.2013) Raspunde
  • BC CSU Sibiu sibman :

    @hell
    probabil ca au mers la cluj pe sistemul daca iese, iese daca nu asta este. eu am o impresie buna despre perisic, dar cand echipa nu te ajuta..... avem jucatori in echipa care ori nu pot, ori sunt blazati. asta este, trebuie sa jucam cu jucatorii lasati mostenire de petricevic. anul asta slabe sperante de play-off.

    cu 11 ani în urmă (14.01.2013) Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca hell :

    @Sibman
    Deacord dar.... si Constanta pleaca la drum cu gandul la victorie...... O gandire pozitiva.... Nu zic, ma bucur ca am castigat dar.... meciul asta trebuie sa fie ce a fost!!!!

    cu 11 ani în urmă (14.01.2013) Raspunde
  • BC CSU Sibiu sibman :

    @hell
    si echipa noastra pleaca cu acelasi gand de victorie dar uneori intre dorinta si putinta este cale lunga. din pacate pentru noi in unele meciuri nu jucam nicim macar in cinci. nu prea sunt bani asa ca aducem si noi ce jucatori putem.

    cu 11 ani în urmă (14.01.2013) Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca hell :

    @Sibman
    Cam asta ii situatia peste tot..... dar conteaza mult mentalitatea!

    cu 11 ani în urmă (14.01.2013) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!