Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Miodrag Perisic: "Știam că va fi un meci foarte greu"

Iulian Floca

Iulian Floca
23.12.2012

După înfrângerea suferită de echipa sa în fața celor de la CSM București, antrenorul lui CSU Atlassib Sibiu, Miodrag Perisic și-a exprimat opinia cu privire la acest meci și cu privire la jocul echipei sale.

“Sincer nu mă așteptam la așa un meci deși știam că va fi un meci foarte greu.

CSM este în momentul acesta o echipă mai bună ca noi, și e o echipă care a avut același nucleu de jucători in ultimii 2-3 ani, jucători care se se inteleg și se cunosc foarte bine.

Nu am putut lucra prea mult la jocul nostru datorită faptului că eu am venit de mai puțin de o lună, perioadă in care am avut meciuri din 3 in 3 zile.

După nefericita înfrângere suferită în fața celor de la Tg. Mureș nu mai recunosc această echipă. Cred ca a fost prea mult pentru ei, să joace 6 meciuri în 20 de zile.”

Probabil, după vacanța de iarnă, sibienii vor avea mai mult timp să își pregătească returul, și să sperăm că vom vedea o echipă mai puternică și mai bine pregătită, așa cum merită publicul sibian.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!