Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Miodrag Perisic: "Trebuie să muncim mai mult"

Iulian Floca

Iulian Floca
13.12.2012

 

Miodrag Perisic

Antrenorul lui CSU Sibiu a făcut o scurtă declarație cu privire la situația echipei sale, care se descurcă din ce în ce mai bine de la meci la meci.

"Trebuie să muncim mai mult. Facem multe greșeli. Astăzi am fost cât de cât satisfăcut cu ce am făcut.

Acum suntem într-o situație mai bună cu 7-6 la general, dar detaliile fac diferența pentru că la un moment dat puteam să scăpăm din mână un meci de care eram siguri că o sa îl câștigăm. Din acest motiv sunt un pic nemulțumit, dar în ultimele minute ne-am revenit și am mărit diferența la 21 de puncte.

În al treilea sfert noi eram siguri că o să câștigăm și am vrut să facem spectacol după care să plecăm liniștiți acasă. Asta se întâmplă când începi să o lași mai moale, și derutați fiind am pierdut ritmul. Totuși pe final ne-am regăsit ritmul și ne-am distanțat din nou."

Perisic a fost întrebat dacă mai are nevoie de jucători noi, și spune că deocamdată este mulțumit cu lotul actual.

"Nu cred că o să mai transferăm jucători. Acum trebuie să ne concentrăm și să lucrăm mai mult, iar dacă vor exista situații speciale vom mai face transferuri."

Întrebat dacă este mulțumit de prestația noului venit, Mason, Perisic a răspuns:

"Deocamdată sunt mulțumit de el. A venit doar de câteva zile și desigur îi mai trebuie ceva timp să se acomodeze. S-a întâmplat și să piardă mingi, dar și să ne ajute foarte mult, ca spre exemplu pe sfârșitul partidei. Sper că va progresa de la meci la meci."

Miodrag Perisic se află la a patra partidă pe banca lui CSU Atlassib Sibiu și până în acest moment a condus echipa doar spre victorii.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!