Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Mircea Cristescu: „Actualul clasament e ca o himeră”

Andrada Comănici

Andrada Comănici
19.01.2011

Antrenorul şi directorul executiv ai echipei uiversitare sunt constienţi că bătălia pentru primele opt locuri e una mai mult decat acerbă, motiv pentru care nu vor să-şi piardă concentrarea nici o clipă. Într-o ediţie de campionat foarte disputată, în care ocupantele primelor opt poziţii sunt despărţite de doar patru puncte în clasament, Marcel Ţenter şi Mircea Cristescu fac tot posibilul pentru a-şi menţine echipa pe poziţii.

 „Campionatul e extrem de interesant, cu multe echipe extrem de valoroase. Străinii importaţi sunt din ce în ce mai valoroşi. Spre deosebire de alţi ani, se bat cam 11 echipe la play-off, fapt fără precedent. Acum oricine poate bate pe oricine. Trebuie să fim extrem de atenţi şi să tratăm toate meciurile cu maximă seriozitate” a precizat tehnicianul lui U Mobitelco pentru emisiunea Ora de sport a televiziunii TVR Cluj.

Referitor la aceeaşi problemă, Mircea Cristescu a adaugat, în cadrul aceleiaşi emisiuni televizate, următoarele: „Ce arată clasamentul la ora actuală e ca o himera. Sunt şase echipe cu peste 60% un loc asigurat în play-off şi pentru celelalte două locuri se vor bate minum şase echipe, printre care Sibiul şi Timişoara, echipe care au facut greşeli până acum. Play-off-ul, indiferent de pe ce poziţie îl abordezi, e ca un alt campionat care se joacă la nivel maxim, tensiune maxima. Cine reuşeşte să administreze această situaţie are câştig de cauză”.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!